Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пловдив-Игуменица-Пловдив 6,4/100, с чести и резки изпреварвания.Натисках,колкото позволяват условията.В повечето време съм карал с около 140км/ч по GPS. И това ми беше последното зареждане с нафта от ЕКО.
    Octavia RS
    Evo 10-служебната играчка.

Коментар

София - Разград - София697 км със 32.6 литра, около 40 минути задръствания на влизане и излизане от Сф. 2 ма възрастни и 2 деца с доволно количество багаж.Средна скорост около 80 км/ч, среден разход 4.68.Поне 100 км съм си карал на круиз контрол ( голям кеф) и в определени режими дава по нисък разход в сравнение с "ръчно" подаване на газ, а и като цяло хич не съм си поставял да карам супер икономично, при изпреварвания газ на 100% и с една идея по-висока скорост от обикновено за да компенсирам гадните задръствания.Бива като за 1400 килограма и 140 коня
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

кърджали-пловдив-кърджали 230км. 9.540литра със средна скорост 100км това прави пазход 4.14/100км
        брава jtd 100 01.

Коментар

София-Загреб - четирима човека, почти пълен багажник,включен климатроник, средна скорост 100-120 без да го ритам в бъбреците бравото ми даде 4,4/100
          leave something of the happiness you bring

Коментар

105 или 100 си ?105 не може да го направи този разход при 110-120 !Ако ще спорим, казваш един ден, в който си пълен догоре, тръгваме по магистрала, минаваме 100км и доливаме.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

133 съм :D мапван едва ли не може след като съм го засекъл за кво да лъжа

Коментар

Добре, така да задам въпроса:Евро2 или Евро3 си ?Ти може да не искаш да ни лъжеш, просто си засичал грешно.Ако си евро2 е невъзможен този разход ! Имаш грешка в засичането.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

евро3 съм с два катализатора сменяни са в германия и имат ТЮВ даже имам документи за тях

Коментар

Ех ма*а му ста*а Ако си беше попълнил подписа или гаража, щеше да ми спестиш щракане по клавиатурата !!!
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Ех ма*а му ста*а Ако си беше попълнил подписа или гаража, щеше да ми спестиш щракане по клавиатурата !!!
                      гаража ше го оправя другата седмица като кача снимки на баракудника

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        133 съм :D мапван едва ли не може след като съм го засекъл за кво да лъжа
                        @emzoBravo 1,9 Jtd-133 няма такова.Предполагам че това е някаква измислена мощност след ремапа му,а съответно и разхода му."четирима човека, почти пълен багажник,включен климатроник, средна скорост 100-120 ми даде 4,4/100"-и за 5,4 невярвам.

Коментар

ти си некомпетентен по темите навсякъде те мразят... замълчи :P стига се излагаemzo са ще махам и двата катализатора и ще слагам спортен филтър във кутия мисля още малко да нядуя турбината да си поиграя с лаптопа и ше се пускам с ХГТ някое :D

Коментар

A на мен ми е интересно как се засича средна скорост 100-120 ?Такава средна скорост в България може да се постигне само при движение по магистрала.Иначе по нормалните пътища селца и градове - дал Господ.За пример София - Разград са приблизително 350 км - 80 км от тях по магистрала.При каране на магистралата 110-120 , на междуградско 90-95 със спазване на ограничения ( макс 5 км отгоре)Средна скорост 80 км.Е повече не може.
                            Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                              ти си некомпетентен по темите навсякъде те мразят... замълчи :P стига се излагаemzo са ще махам и двата катализатора и ще слагам спортен филтър във кутия мисля още малко да нядуя турбината да си поиграя с лаптопа и ше се пускам с ХГТ някое :D
                              Ти понеже си много компетентен,затова пишеш, неща всички да ти се смеят.Щом си решил да махаш катализатор и да слагаш спортен филтър си ми ясен.Ще качиш поне още 15-20 кс.

Коментар

Няма да кача никви коне,просто ще се отпуши мотора - не е ли същото когато си земеш дънна платка за компютър... нищо не подобряваш освен работата

Коментар

Working...
                                X