Stefan Hadjov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Stefan Hadjov написа:ntodorov написа:Жоре, бях предупредил. Инфото го имах от хора работещи в рафинерията. Пълнят ни с боклуци. Масово хората се оплакват от висок разход.
Коментар
-
Airfan написа:Stefan Hadjov написа:ntodorov написа:Жоре, бях предупредил. Инфото го имах от хора работещи в рафинерията. Пълнят ни с боклуци. Масово хората се оплакват от висок разход.
Коментар
-
Вчера дойде камион със стока от Германия и шофьора нещо е имал проблем след като е влезнал в БГ и се беше изпръскал с нафта :D Та той ми каза, че навън когато се напръскаш с нафта и тя се изпаряват като бензин и не остава петно. А нашата нафта каза, че му стои от няколко часа по дънките и още му е мокро. Хайде сега вие кажете какво толкова има в другата и го няма в нашата. Много добре го знае всеки, че в нафтата можем да сипваме какво ли не и по ауспуха да не се осети, че има нещо.
Коментар
-
chaveto написа:Вчера дойде камион със стока от Германия и шофьора нещо е имал проблем след като е влезнал в БГ и се беше изпръскал с нафта :D Та той ми каза, че навън когато се напръскаш с нафта и тя се изпаряват като бензин и не остава петно. А нашата нафта каза, че му стои от няколко часа по дънките и още му е мокро. Хайде сега вие кажете какво толкова има в другата и го няма в нашата. Много добре го знае всеки, че в нафтата можем да сипваме какво ли не и по ауспуха да не се осети, че има нещо.
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Да,наистина в нафтата може да сипваш какво ли не и да не усетиш разлика.И аз за това не сипвам никакви добавки,защото не се усеща разлика.А не може една течност когато се ползва за смазване на механика да не остава петно след себе си.Твоята помпа и дюзи се смазват от нафтата не по лошо,както биха се смазвали и с масло.Нафтата е тежка фракция близка до маслото,трудно се изпарява и остава петно-леке.Ако нафтата не остава петно,не е добре-няма смазочност.Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:Airfan написа:Stefan Hadjov написа:ntodorov написа:Жоре, бях предупредил. Инфото го имах от хора работещи в рафинерията. Пълнят ни с боклуци. Масово хората се оплакват от висок разход.
Коментар
-
Airfan написа:Stefan Hadjov написа:Ама няма нищо какво да доказваш.Когато аз заредя колата ми и след зареждането се получи това което казваш,ще повярвам.Ама до сега не се е случвало.Само тук в форума чета че горивата винаги са лоши.Никога не съм слагал добавки от както се занимавам с автомобили-презирам ги!Само в най голямите студове съм слагал за застраховка помалко бензин в нафтата.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Airfan написа:Stefan Hadjov написа:Ама няма нищо какво да доказваш.Когато аз заредя колата ми и след зареждането се получи това което казваш,ще повярвам.Ама до сега не се е случвало.Само тук в форума чета че горивата винаги са лоши.Никога не съм слагал добавки от както се занимавам с автомобили-презирам ги!Само в най голямите студове съм слагал за застраховка помалко бензин в нафтата.
Коментар
-
[quote="Airfan"][quote="gantcho"]Airfan написа:Stefan Hadjov написа:автомобил.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
[quote="ivannik"][quote="Airfan"]gantcho написа:Airfan написа:Stefan Hadjov написа:автомобил.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар