Второто ми засичане на колата пак пълно-пълно.500 км - 30,500 литра = 6,1л/100.60% извънградско и 40%градско,почти не съм включвал климатика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:Някой да има само градски разход, само с клима и да не е карал с цел пестене на нафта ?И какъв му е резултата.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
emzo написа:Някой да има само градски разход, само с клима и да не е карал с цел пестене на нафта ?И какъв му е резултата.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
emzo написа:Някой да има само градски разход, само с клима и да не е карал с цел пестене на нафта ?И какъв му е резултата.petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
emzo написа:Някой да има само градски разход, само с клима и да не е карал с цел пестене на нафта ?И какъв му е резултата.Honda HR-V Vtec 4x4 2001g.
Коментар
-
emzo написа:Някой да има само градски разход, само с клима и да не е карал с цел пестене на нафта ?И какъв му е резултата.Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
Емзо, градското на мен ... аз не мога да карам песеливо :P ... ми е 7ца ... но нямам климатик За 2400 км само извънградско - до морето и обратно и там още доста, разхода ми не се е качил над 6 ... 5.8 някъде средно Определено съм доволен след смяната на въздушния филтър :PFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Здравей те на всички.И аз да споделя с моята "Марийка" 1,9 ТДИ ,за извън градско със средна скорост 100 кил.,ми гори 5,5-5,7литра по последни показания.За градско около 7-7,5литра.Това е за гр.Стара Загора.Климатик не съм пускал.ФИЯТ МАРЕЯ 1,9 ТД 98г. HLX WEEKEND-страхотно удоволствие е да шофираш такъв автомобил.
Коментар
-
emzo написа:Не, че нещо но изкарваш ТД (да ТД, щото Фиат нямат ТДИ) по-икономичен от JTD.T.e. не ти вярвам, освен ако не караш от Зора до Богомилово по околовръстното !!!Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар