При него се оказа, че има шорт шифтър последно и ск. кутия е нормална. Нали ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днеска засякох с точност оборотите и скоростта, с която се движа. Значи на 5-та скорост:1. 1950 об.-90км/ч2. 2150 об.-100км/ч3. 2600 об.-120км/чСега може окото да ме е излъгало, но мисля че това са стойностите, на няколко пъти ги засичах. Какво Ви е мнението, сменяна ли е кутията наистина или не е?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Такива са и оборотите и при мен!Според мен кутията не ти е сменяна....Относно разхода ти за 5.5/100...Според мен трябва да падне поне с 0.7/0.8.....За справка виж моя разход,който постигнах преди около седмица в предишния ми пост.П.П Още едно засичане:311 км(от тях 271 извънградско;40 градско)-13.21л.. На светофарите тръгвам баш пенсионерскатаBravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...
Коментар
-
steam написа:Tihomir78 написа:Тва ми звучи като някой си хвали колата е много икономична пък ако го помоля ме закара до някъде почва да харчи като за световно А ще уточнишли какво значи стар двигател и нов двигател.Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS
Коментар
-
Има си отделна тема за оборотите и км/ч тази тук е за разхода на гориво.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=202009#202009Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
tyson написа:Днеска засякох с точност оборотите и скоростта, с която се движа. Значи на 5-та скорост:1. 1950 об.-90км/ч2. 2150 об.-100км/ч3. 2600 об.-120км/чСега може окото да ме е излъгало, но мисля че това са стойностите, на няколко пъти ги засичах. Какво Ви е мнението, сменяна ли е кутията наистина или не е?AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Габрово - Слънчев бряг - ГабровоНезнам колко километра са, ама съм много изненадан от разхода ми.Преди да тръгна заредих за 80 лева-към 45 литра.В колата да съм имал най-много 5-6, защото стрелката беше на Е. Сега е малко под средата, поне 25 литра трябва да имам в колата.Между другото Шипка от страна на Казанлък била много зле :D повече оттам няма да мина.А 20тина км. след Казанлък има един20-30км. участък от пътя, където са разкопали много много яко и 1 голф пред мене си пръсна тунинг бронята :D :D :D тей че ако ше минавате оттам внимавайте.Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Габрово - Слънчев бряг - ГабровоНезнам колко километра са, ама съм много изненадан от разхода ми.Преди да тръгна заредих за 80 лева-към 45 литра.В колата да съм имал най-много 5-6, защото стрелката беше на Е. Сега е малко под средата, поне 25 литра трябва да имам в колата.Между другото Шипка от страна на Казанлък била много зле :D повече оттам няма да мина.А 20тина км. след Казанлък има един20-30км. участък от пътя, където са разкопали много много яко и 1 голф пред мене си пръсна тунинг бронята :D :D :D тей че ако ше минавате оттам внимавайте.
Коментар
-
GbGzTeaM написа:Габрово - Слънчев бряг - ГабровоНезнам колко километра са, ама съм много изненадан от разхода ми.Преди да тръгна заредих за 80 лева-към 45 литра.В колата да съм имал най-много 5-6, защото стрелката беше на Е. Сега е малко под средата, поне 25 литра трябва да имам в колата.Между другото Шипка от страна на Казанлък била много зле :D повече оттам няма да мина.А 20тина км. след Казанлък има един20-30км. участък от пътя, където са разкопали много много яко и 1 голф пред мене си пръсна тунинг бронята :D :D :D тей че ако ше минавате оттам внимавайте.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Колегата е с ТД100....и май резервоара му 60 литра....поне моя си мисля че е толкова, макар че повече от 52-53 не съм сипвал...Другото интересно което съм забелязал, че показателя за нивото на горивото доста лъже - над средата пада много бавно....но мине ли средата пада вда пъти по-бързоEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Колегата е с ТД100....и май резервоара му 60 литра....поне моя си мисля че е толкова, макар че повече от 52-53 не съм сипвал...Другото интересно което съм забелязал, че показателя за нивото на горивото доста лъже - над средата пада много бавно....но мине ли средата пада вда пъти по-бързоFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Е аз така и си правя....пълня я....като светне лампата пак я пълня и така - почти винаги на една и съща бензиностанция....и старателно си попълвам сайта от подписа....но напоследък хич не ми харесва разхода миEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Е аз така и си правя....пълня я....като светне лампата пак я пълня и така - почти винаги на една и съща бензиностанция....и старателно си попълвам сайта от подписа....но напоследък хич не ми харесва разхода миFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар