tyson на алфата скоростната е различна от на бравото, а и мапа ти наистина е по-агресивен. На твоята скоростна е сложен short shifter по думите на пича дето го продаваше и затова сменяш по-бързо предавки, хода на скоростния лост е по-къс. Защо не звъннеш на Жоро (Expot) да третирате с горивния разтвор и с една добавка в маслото да видиш тогава как ще е. Сигурен съм че ще има положителна промяна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vsd, ти ли си бил мераклията за мойто Браво, че знаеш подробности? Би ли ми обяснил що е то шорт шифтъра и ако го махна ще се промени ли нещо? В смиъл хубаво ли е, че го имам или не? Вчера бях при Жоро, третирахме, рязахме я яко. Сега по-малко припушва при подаване на нафтата до долу. Обещал съм на Жоро, че ако ми смъкне разхода ще го почерпя Оги - не можах да поддържам 90км/ч, защото 504км с 90км/ч са убийство за мен. Карах 100км/ч на моменти докато изпреварвам вдигах до 120-130км/ч (имаше и малко агресивни изпреварвания, то няма как). Незнам какво не и е наред. Върви добре, не намирам никакви кусури нито придърпва, пали си от раз, кове обороти, не дава да и пипнеш газта.Airfan - с 90км/ч съм на 5-та с 1700об.; 120км/ч съм с 2300; 130км/ч-2500-2600.Гумите са 195/50/15 на 2.2 атмосфери.Предстои ми преход до Ивайловград и ще я засека наново, след третирането може да има ефект."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Да аз бях мераклия Като звъннах човека каза че едно момче от Русе е тръгнало да гледа колата. Тогава го разпитах за генерацията и т.н. Иначе шорт шифтъра ти скъсява хода на скоростния лост за да можеш по-бързо да включваш предавки. Между другото след третирането на Жоро и моята пуши осезателно по-малко като я настъпя и като паля сутрин все едно паля загряла кола, а не студена и като че ли по-лесно си вдига оборотите като я настъпвам.Опитай да караш 90-100 без резки изпреварвания. Сигурен съм че ще паднеш под 5.
Коментар
-
steam написа:Смених двигателя и има разлика. Засичал съм само извънградскоСтар двигател - 6.3 /100Нов: 5.7И в двата случая маршрута е София - Варна. на магистралите 130 - 140 до 150 на моменти.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
При пълнене на ресервоара във Варна излезе под 5 литра, но направих едно кръгче и се върнах. Доляха се още около 8 литра като момчето няколко пъти се опитваше да пусне още и още Ще засека още няколко пъти. Не е задължително да се е получило точно. Трябва всеки път с доливане да става.Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
-
tyson написа:Airfan - с 90км/ч съм на 5-та с 1700об.; 120км/ч съм с 2300; 130км/ч-2500-2600.Гумите са 195/50/15 на 2.2 атмосфери.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар