+ - 1-2 литра не може да се равнява на удоволствието от шофирането като няма нафта няма да карам а иначе и разликата не е голяма, под 8 в софия, тд100 не може да се свали, подписвам се отдолу, айде 7.8, до толкова съм го свалял
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз като я купих зимата постиггнах невероятният разход от 12 на 100 градско в софия...Просто все още и се радвах :D ....Сега си я жаля и разхода ми е към 8 градско и 6 изеънградско.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
С 8.43 литра минавам към 116 км градско и то като карам вечерно време и през тези километри поне 4 пъти минавам по цариградско до 7ми километър, което можем да го сложим извънградско все едно ама попадна ли в задръстване през деня и повися час и нещо - край ! Ама над 10 не ми се е качвал, което до някъде ме успокоява... Даже веднъж го засичах пак вечер и то например засилвам се плавно и изключвам от скорост и така ехеее гледах да видя колко икономично ще го изкарам и със същите литри 141 км изминах, но това не е каране то ти убива всякакво удоволствие от шофирането... Затова си търся все още шокаритетен дизел, защото ми идва дебело, аз лично изразходвам към 170 до 200 литра на месец...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Аз пък онзи ден си засекох колицата колко ми гори градско (понеже досега съм я засичал все смесено) и останах доста приятно изненадан - 620 км. - 39.92 л (6.44/100) това е с нормално каране (само от време на време ПЕДАЛА ДО МЕТАЛА , когато се появи някой Гоуфаджия горе долу половината от километрите са с климатикП.С.Туй е нормално нали ?!?!?П.С.Що не мога да си сложа картинката за разхода от www.spritmonitor.de долу в подписа , като всички останали . Дава ми няква грешка , че "Вашият подпис не е валиден!Невъзможно е да се проследи размерът на тази картинка: http://images.spritmonitor.de/283381.png"Няй-вероятно на този адрес няма картинка и затова не можете да я използвате."
Коментар
-
За първи път в историята на автомобила чисто градско каране минавам 800км с 1 резервоар. Както с 1 резервоар от другата страна на статистиката съм (ще) карал 30 часа (остават ми още около 40 минути) До сега винаги 1 резервоар на 24-25 часа, ама този път явно съм карал много добре и икономично и си подобрих всички рекорди. Ама иде зима вечеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Хопа, хайде и от мен едно земетръсно удряне на разход, при възможно най-икономичното шофиране върху този автомобил.Та значи педала се натиска приблизително около 0.5 сантиметра и така цели точно 811.0 км единствено и само в София. Имах само около 40-на километра до Тихият кът на Витоша ако мога да го кажа това извънградско.При тези 0.5 до 1 см ход на педала колата като стигна до 5-та скорост си поддържам около 80-90км/ч, просто като сведение, или на празен ход това са около 2000 оборота.811.0км, заредени точно 53.86 литра, което си прави 6.64л/100км Както споменах точно в предишния пост това съм го направил точно за 30:48 часа работа на двигателя Дизеллл рулззA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ето малко инфо от мен - карам предимно из Бургас-Долно Езеро- 11км води се квартал на града, и по маршрута се движа средно с около 85км.ч, като превключвам на 2000-2200 оборота.На 28.08 заредих до горе с туби точно 69.9л ,ходих еднъж до Златните с бая мотане из Варна ,после до Маломир,2-3 пъти до село и това са грубо 650км извънградско, преди 4 дни ми светна лампата и долях 10л. сега пак свети т.е има 3л вътре това съм го засичал та значи сам изминал 1260км общо с 77л което е точно 6.1 средно а колата е Фиат Крома 1.9 тдид
Коментар
-
Здравейте колеги,Поздрави от един новоприсъединил се! Попопрочетох нещо и се учудвам от разход от порядъка 10 градско и 6-7 извън за автомобил като тоя от подписа ми! Всички автомобили от тоя модел в mobile.de например ги дават с разход 7,5 градско и 4,7 извън Не знам дали е вярно обаче. Въпреки че купето си е голямо. В тоя смисъл искам да попитам на колко хилки са ви автомобилчетата? На моя километраж пише 157000 ама не ми се вярва. По принцип JTD-тата са издръжливи моторчета май ама до някакакъв момент предполагам.Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
bobist написа:Здравейте колеги,Поздрави от един новоприсъединил се! Попопрочетох нещо и се учудвам от разход от порядъка 10 градско и 6-7 извън за автомобил като тоя от подписа ми! Всички автомобили от тоя модел в mobile.de например ги дават с разход 7,5 градско и 4,7 извън Не знам дали е вярно обаче. Въпреки че купето си е голямо. В тоя смисъл искам да попитам на колко хилки са ви автомобилчетата? На моя километраж пише 157000 ама не ми се вярва. По принцип JTD-тата са издръжливи моторчета май ама до някакакъв момент предполагам.Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Reptile написа:bobist написа:Здравейте колеги,Поздрави от един новоприсъединил се! Попопрочетох нещо и се учудвам от разход от порядъка 10 градско и 6-7 извън за автомобил като тоя от подписа ми! Всички автомобили от тоя модел в mobile.de например ги дават с разход 7,5 градско и 4,7 извън Не знам дали е вярно обаче. Въпреки че купето си е голямо. В тоя смисъл искам да попитам на колко хилки са ви автомобилчетата? На моя километраж пише 157000 ама не ми се вярва. По принцип JTD-тата са издръжливи моторчета май ама до някакакъв момент предполагам.Fiat Marea JTD 110 Weekend ELX - 2000г
Коментар
-
bobist написа:.........В тоя смисъл искам да попитам на колко хилки са ви автомобилчетата? На моя километраж пише 157000 ......SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар