Абе то зависи и от картата, и от табелите и от това коя табела до какво води, и от ЕГН-то на табелата... едно време е било 103 км, после по новия път вече е по-малко Например от софия до перник - разстоянието е (не знам колко) . Ама това дали е от края на перник до княжево, или от общината в перник до общината в софия, май никой не знае. А ако живееш в оня край на перник, откъм кюстендил, и трябва да стигнеш до сухата река в софия, сигурно са двойно повече километри. Имам една карта на която маркерите с разстоянията дето са, м/у които пише число отговарящо на километрите м/у двата маркера, маркера за софия е на Руски паметник. А аз ако живея в дружба 2, до Елин пелин ще са много по-малко километри отколкото пише на картата. Всичко е относително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Е и аз това имах предвид, затова казах грубо казано и че няма нужда да се хващаме за толкова малките детайли...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Русе-през Шипка-Ямбол(10-15км градско)-Пловдив(15-20км градско)-София=723 кмРазход - 44,8 литра, нафта - Премиум дизел на ОМВ.6,2 л/100км при скорост по първокласните пътища 120 км/ч, а по магистрала Тракия 140 км/ч. Климатикът беше включван от време на време.Разходът е нисък поради сменен в Русе горивен филтър и махнат катализатор.Преди разходът ми беше около 6,8 л
Коментар
-
София - Варна колата е 2.4 JTD нафтата е от ЕКО пробата е пълнене до горе и след това допълване отново до горе. При скорост около 130 почти през цялото време с 5 човека от които 3 деца и багажник до тавана (С деца и жена на море) с пуснат климатик през цалото време разхода беше 5.3 / 100. За първи път я засичам и съм доста приятно изненадан. Аз си пълних и двата пъти така че съм обеден че наистина резервоара ми беше пълен до горе.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Срам ме е да го кажа, че ще прозвучи като виц - Пунто; 1,7 ТД - София градско - 7,5; магистрала Хемус (Шел околовръсно - Шел Долни Дъбник) -....3,8 (преди седмица)- 4,3 (през зимата).... при скорост 110 - 130....(.... но все пак между 1ви и 2ри тунел има над 10км инерция)FIAT Punto SX; 1,7TD; набор '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар