Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам fiat bravo td100 термостата подаржа много ниска температураможе ли от това да ми вдига разхода на гориво (7-8л градско)

Коментар

какво разбираш под ниска температура - моето си стои постоянно на - 2-3 чертички под средната - само лятото е на средата и като загрее до 2 отгоре - вентилатори и си пада пак на две под среднатас две думи - при мен си работи на две под средната
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
        какво разбираш под ниска температура - моето си стои постоянно на - 2-3 чертички под средната - само лятото е на средата и като загрее до 2 отгоре - вентилатори и си пада пак на две под среднатас две думи - при мен си работи на две под средната
        \моят е 2-3 чарти над минимома

Коментар

защото моя е внос от Италияи ми казаха че там са с летни термостати

Коментар

ra4ev написа:
            защото моя е внос от Италияи ми казаха че там са с летни термостати
            Няма такива летни термостати. Може да е махнат термостата, но за летен термостат не бях чувал Колеги вие сменяте ли си редовно зимните термостати с летни Е това, ако не е бисер

Коментар

а, тя и моята е от там, както и почти всички във форума, пък то и тук си е лято шегата настрана, погледни го в някой сервиз, може и да е за смяна, а за разхода - той си е перфектен
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

Днес си засякох разхода на извънградско-по Подбалканския път.При средна скорост 90км-24км с 1 литър.Галих педала.
                FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

аз пък разбрах че не трябва да е жалиш и да си е караш в обороти ! иначе все едно се мъчи и неще да върви !!!! мойта дава различно около 7,5 градско и около 6-6.5 извън ама хич не щадя

Коментар

Re:

komshiqta написа:
                    аз пък разбрах че не трябва да е жалиш и да си е караш в обороти ! иначе все едно се мъчи и неще да върви !!!! мойта дава различно около 7,5 градско и около 6-6.5 извън ама хич не щадя
                    Тази "твойта"... коя е?
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Re:

Vladim написа:
                      komshiqta написа:
                      Тази "твойта"... коя е?
                      Браво 1.9 ТД Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Само да видя как е.Обикновено не карам така.Някак си дизела и особено компютъра за разхода ме подтикват да правя ненормални икономии.Той затова е сложен там.И е вярно, че ако не я засилвам от време на време се затъква, не върви добре и попушва отзад.
                        FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

моята ми направи софийско градско 8.2/100, ама леко агресивно каране, че още не съм и се нарадвал (имам я от 3 седмици) и не се сдържам да се изстрелвам от светофарите...нафтата е супер-дизел на Лукойл. Засега не съм засичал извънградско...сутрин пали като кибрит и въобще не се вижда пушек от ауспуха...

Коментар

pipenchev написа:
                            моята ми направи софийско градско 8.2/100, ама леко агресивно каране, че още не съм и се нарадвал (имам я от 3 седмици) и не се сдържам да се изстрелвам от светофарите...нафтата е супер-дизел на Лукойл. Засега не съм засичал извънградско...сутрин пали като кибрит и въобще не се вижда пушек от ауспуха...
                            И аз бях доволен от нафта на Лукойл, но само за около 3-4 резервоара. С последния резервоар колата направо спря и се разпуши. Не знам вече от къде да зареждам. Засега съм се насочил към Еко, но като тръгна извън София Еко няма и се чудя от коя боза да сипя, че да ме е яд по-малко.

Коментар

Еко-Елда има достатъчно, но в южна България На 20км от София по магистралата за Пловдив, в Стара Загора, в Бургас, а по пътя за Петрич и около границата с Гърция има доста Преди няколко дни ми дадоха нова Корса 1.3 CDTI (мотора на ФИАТ). И нея я зареждам от Лук-Ойл (без Петрол знаци по него) и нямам забележки. Вече и направих 2500км и все още няма пушеци Астрата (1.7 CDTI) също нямах забележки (11 000 км) с такава нафта.Незнам от къде и какво си сипал, за да ти пропуши колата Явно няма нищо 100% сигурно в скапаната ни държава вече Незнам как ще изравняват цените на горивата с тези в Европа, ама ако продават пак същите говна ще си продам колата
                              http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                              Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                              FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                              FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

Dodo 155 написа:
                                Еко-Елда има достатъчно, но в южна България На 20км от София по магистралата за Пловдив, в Стара Загора, в Бургас, а по пътя за Петрич и около границата с Гърция има доста Преди няколко дни ми дадоха нова Корса 1.3 CDTI (мотора на ФИАТ). И нея я зареждам от Лук-Ойл (без Петрол знаци по него) и нямам забележки. Вече и направих 2500км и все още няма пушеци Астрата (1.7 CDTI) също нямах забележки (11 000 км) с такава нафта.Незнам от къде и какво си сипал, за да ти пропуши колата Явно няма нищо 100% сигурно в скапаната ни държава вече Незнам как ще изравняват цените на горивата с тези в Европа, ама ако продават пак същите говна ще си продам колата
                                Точно по твой съвет си зареждах от една и съща бензиностанция и винаги от една и съща колонка. Последният път направо колата нямаше мощността, която само малко преди това е имала.

Коментар

Working...
                                X