Имам fiat bravo td100 термостата подаржа много ниска температураможе ли от това да ми вдига разхода на гориво (7-8л градско)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
какво разбираш под ниска температура - моето си стои постоянно на - 2-3 чертички под средната - само лятото е на средата и като загрее до 2 отгоре - вентилатори и си пада пак на две под среднатас две думи - при мен си работи на две под среднатаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:какво разбираш под ниска температура - моето си стои постоянно на - 2-3 чертички под средната - само лятото е на средата и като загрее до 2 отгоре - вентилатори и си пада пак на две под среднатас две думи - при мен си работи на две под средната
Коментар
-
Само да видя как е.Обикновено не карам така.Някак си дизела и особено компютъра за разхода ме подтикват да правя ненормални икономии.Той затова е сложен там.И е вярно, че ако не я засилвам от време на време се затъква, не върви добре и попушва отзад.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
моята ми направи софийско градско 8.2/100, ама леко агресивно каране, че още не съм и се нарадвал (имам я от 3 седмици) и не се сдържам да се изстрелвам от светофарите...нафтата е супер-дизел на Лукойл. Засега не съм засичал извънградско...сутрин пали като кибрит и въобще не се вижда пушек от ауспуха...
Коментар
-
pipenchev написа:моята ми направи софийско градско 8.2/100, ама леко агресивно каране, че още не съм и се нарадвал (имам я от 3 седмици) и не се сдържам да се изстрелвам от светофарите...нафтата е супер-дизел на Лукойл. Засега не съм засичал извънградско...сутрин пали като кибрит и въобще не се вижда пушек от ауспуха...
Коментар
-
Еко-Елда има достатъчно, но в южна България На 20км от София по магистралата за Пловдив, в Стара Загора, в Бургас, а по пътя за Петрич и около границата с Гърция има доста Преди няколко дни ми дадоха нова Корса 1.3 CDTI (мотора на ФИАТ). И нея я зареждам от Лук-Ойл (без Петрол знаци по него) и нямам забележки. Вече и направих 2500км и все още няма пушеци Астрата (1.7 CDTI) също нямах забележки (11 000 км) с такава нафта.Незнам от къде и какво си сипал, за да ти пропуши колата Явно няма нищо 100% сигурно в скапаната ни държава вече Незнам как ще изравняват цените на горивата с тези в Европа, ама ако продават пак същите говна ще си продам колатаhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Dodo 155 написа:Еко-Елда има достатъчно, но в южна България На 20км от София по магистралата за Пловдив, в Стара Загора, в Бургас, а по пътя за Петрич и около границата с Гърция има доста Преди няколко дни ми дадоха нова Корса 1.3 CDTI (мотора на ФИАТ). И нея я зареждам от Лук-Ойл (без Петрол знаци по него) и нямам забележки. Вече и направих 2500км и все още няма пушеци Астрата (1.7 CDTI) също нямах забележки (11 000 км) с такава нафта.Незнам от къде и какво си сипал, за да ти пропуши колата Явно няма нищо 100% сигурно в скапаната ни държава вече Незнам как ще изравняват цените на горивата с тези в Европа, ама ако продават пак същите говна ще си продам колата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар