ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Никога! Фиатът си е перфектен. Оказа се, че има необичайно голям период на полуразпад и все още всичко работи перфектно. Е, с подобаваща поддръжка... И като возя някой нощно време, и като чуя "Е, ко**ле, тая кола има ебаси фаровете!!!" и нали се сещаш как се чувствам С 5 човека, 100 км/ч - разход 4.7 - 4.8 - как да я сменя?
Коментар
-
1290 км с 70л. Маршрута е София., Пазарджик, Черноморец, Созопол, Шипка, Ловеч, София градско. Измерено е пълно_след 240км доливане на 10л.-празно. Около 250км градско останалото магистрала и извънградско. Около 450 км на климатик, скорост около 115 магистрала и 90-100 извънградско. Разход 5.42/100- това с ЛибрадораFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
Не е малко, да, но да не се забравя аеродинамичната особеност на този автомобил.По пътя по който всеки ден се прибирам има едно спускане.С лек автомобил като го пусна по инерция с 80км/ч, след 600 метра включвам отново скорост на 77-80км/ч, според вятъра.С Мултиплата на този същия наклон, по средата спада на около 65км/ч.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Прекалено много.Има нещо нередно.
Коментар
-
Последното ми засичане: Ст. Загора - Разград - Ст. Загора (5 човека + клима през цялото време) + градско из Ст. Загора = 720 км с 40 литра ( по метода пълно - пълно на резервоар). По простите ми изчисления, идва някъде към 5.5 разход, което ме прави много щастлив :DNuova Croma - so far...so good
Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
Fiat BRAVA JTD - ex love
Коментар
-
nmushnikov написа:И аз смених въздушния филтър, налях и Лики Моли добавка, сега да видим... Само не знам дали не трябваше да сменя и горивния филтър...Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар