Пловдив- Балчик през Бургас и обратния маршрут през Айтоския проход- общо 1096км. Това с малко градско градско-около 150км и зарядка от 62,7л дизел. Ако смятам правилно, това прави среден разход 5,7л.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mitaka_neikov написа:iwo19 написа:тук ми е правен ремапа , ако нещо ти говори и ако спориш прати 100 кинта на Велимир да ми направи дино тест, че да не те съди за повече.
Коментар
-
iwo19 написа:Колега, изобщо не се впрягам - да си беше впрегнал малко мозъка да прочетеш кой може да се впрегне. Дали ми е колата 105 или 155 кс не ми пука, но написах къде е правен ремап и това е сериозна фирма и когато някой почне да пише неща уронващи авторитета на такава фирма , може да пострада финансово. Иначе на ниво квартални моабети всеки може да приказва каквото си иска, но написано в сериозен форум може да донесе кахъри, ако ме разбираш, и маперите четат форумите не само хората без работа.FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
Разход под 5 на 100 е напълно постижим при мене. Дестинация Сандански-София умерен трафик 3-ма възрастни + дете багажник пълен до горе /жена ми е много старателна в това начинание.../ 4.8 л./100км. до влизане в София разхода беше 4.7 л/100км. при средна скорост 81км/ч. От Владая до Плиска се качи на 4.8 и средната скорост падна на 68км/ч. В обратната посока София-Сандански разхода беше 4.4 л/100кмч., за съжаление от това нямам снимков материал, но е логично към Сандански е повече спаускане а на обратно е повече изкачване. Дизел от бензиностанция Еко + RedX за почистване на горивната система. Според мене добавката сваля също разхода защото при други засичания на София-Сандански не съм я свалял под 4.7л/100км. Иначе среден разход градско София-извънградско около 50 на 50 6.5л./100кмhttps://www.youtube.com/watch?v=b1s7gCsg_c4Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:Разход под 5 на 100 е напълно постижим при мене. Дестинация Сандански-София умерен трафик 3-ма възрастни + дете багажник пълен до горе /жена ми е много старателна в това начинание.../ 4.8 л./100км. до влизане в София разхода беше 4.7 л/100км. при средна скорост 81км/ч. От Владая до Плиска се качи на 4.8 и средната скорост падна на 68км/ч. В обратната посока София-Сандански разхода беше 4.4 л/100кмч., за съжаление от това нямам снимков материал, но е логично към Сандански е повече спаускане а на обратно е повече изкачване. Дизел от бензиностанция Еко + RedX за почистване на горивната система. Според мене добавката сваля също разхода защото при други засичания на София-Сандански не съм я свалял под 4.7л/100км. Иначе среден разход градско София-извънградско около 50 на 50 6.5л./100кмhttps://www.youtube.com/watch?v=b1s7gCsg_c4Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Дните по празниците направих 150км градско в София, като малка част беше по околовръстното. Средна скорост 30км/ч - точно 9.0л/100 по борд компютър. Иначе междинни отчети забелязах при навъртени над 100км - при 32км/ч средна скорост - 8,5/100 при 26км/ч - 9,5/100. Горе долу нормално, трябва да засека сега и с пълно - пълно.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
голям разход
Здравеите, аз съм нов във форума и ако съм направил ниакаква грешка по темата , извинете не е нарочно Имам проблем преди 2 дена си купих фиат браво 1997год. 1.9тд 100 к.с. със дизел малко над 2-рата черта изминах към 45,46 км. това нормален разход ли е като за 1,2 ден със колата ? Молиа за помошт
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар