ivel написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа::FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
ivel написа:ще се сетиш че фиат и икономичен бензинов мотор са като магаре и космосpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
emzo написа:ivel написа:ще се сетиш че фиат и икономичен бензинов мотор са като магаре и космосAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
KUM4o написа:BO написа::Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
Не съм съгласен, че темпомата наваксва с пълна газ. Когато караш на темпомат пусни си да гледаш моментния разход и гледай колко финно е подаването на гориво. Пак казвам, че дори и когато карам само с крака си пак разхода ми е доста нисък. Разликата между крака и темпомата е в изкачванията, защото електрониката много по-финно подава нужното количество, защото колкото и добре да боравиш с крака не знаеш точно колко гориво иска мотора и в даден момент подаваш повече или по-малко и тук идва малката разлика в + или - в изразходеното гориво в двата режима.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
chaveto написа:emzo написа:Забелязвате ли разлика между разход с и без темпомат ?0.5л/100 в повече с темпомат при мен.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
nsn написа:chaveto написа:emzo написа:Забелязвате ли разлика между разход с и без темпомат ?0.5л/100 в повече с темпомат при мен.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
nsn написа:chaveto написа:emzo написа:Забелязвате ли разлика между разход с и без темпомат ?0.5л/100 в повече с темпомат при мен.Иначе на прав път няма по-голям кеф от темпомат и автоматик и двете си заслужават разхода в плюс.
Коментар
-
chaveto написа:nsn написа:chaveto написа:emzo написа:Забелязвате ли разлика между разход с и без темпомат ?0.5л/100 в повече с темпомат при мен.Иначе на прав път няма по-голям кеф от темпомат и автоматик и двете си заслужават разхода в плюс.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:Днеска ше идвам до Заарата и ше видя на дълго, ама очаквам около 6,5-7/100 смесено.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:Днеска ше идвам до Заарата и ше видя на дълго, ама очаквам около 6,5-7/100 смесено.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар