i4kin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Към днешна дата 10,5/100 чисто градско.С това въртене на гуми и тоя шибан сняг не мога да я смъкна повече."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Само градско, по трип, със средна скорост 13км/ч - 11.1/100Сигурно не ми е зацепен ремъка как требе или помпата ми не прави налягане или турбото ми е преебано или дюзите са ми запушени или ми задържат колелата или нямам компресия или карам с продаваната калпава нафта в България или дебитомера ми не работи .... и сигурно не знам как да ги тествам всичките тия неща Важното е да има хора да се хвалят, че им гори 6 градско .....F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Само да добавя щрихи към предния ми пост с разхода.Стил на каране:2,3-рядко 4-та скорост. В повечето време 20-30км/ч."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Чух, че БМВ 118d горели нечувано малко и се чупели макар и незначително само през високосна година. Собствениците им се мъчели, мъчели и все не успявали дори в суровите зими в градско каране да направят разход над 7 литра...Току що един контрагент ми се хвалеше, а аз го гледах, като гладно цигане - кебапче. Хем БМВ си е марка, хем пък е и икономична...Въпреки това за да не погазвам ФИАТ-а с половин уста казах: "И аз така". ...и откровено гледах след него с идеята да сменям возилото с нЯщо такова па дори и да преувеличава истината с 30%. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
hondacbr написа:В този студ не знам как докарват разход от 6-7/100, сигурно само ги бутат. Аз съм с новата крома и под 10/100, нито на компютър нитон, на пълен - пълен не излиза!Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
emzo написа:Напролет ще падне на 8, а лятото с климатик пак 9-10Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:тди гори по-малко и точно ти можеш да го потвърдишAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар