emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
И в каква кола е монтиран, колко тежи тая кола, какъв обем има двигателят, каква мощност, коя година е колата? И как е направено измерването, че вече в няколко мнения пише само точни литри? Няма начин да заредиш точно 10.00 или 20.00 литра и да засечеш разход, освен ако не се прави с туба, в която са сипани 10 литра и е карано до изгасване.Какво значи:"извън 100-110градскопланинско"? Извънградския пробег е толкова или скоростта е толкова, а пробегът не се знае?
Коментар
-
emzo написа:Mалко разход на AHF стоков двигател.20 литра = 491км4/100извън 100-110градскопланинскоКойто не вярва, да заповяда да го проверим, аз поне не се измъквам като колегата по-гореОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Колеги, градското напоследък стана много лакомо с тия безсмъртни пешеходци, легнали полицаи и пешеходни пътеки през 50 метра Засечете средна скорост на градско, едва ли ще е повече от 25 км/ч. Как да горят по-малко тия коли ? Пробвал съм Марчето - ТД100 - с 90 км/ч гори 4/100. Маршрута - Русе - Плевен - Русе, без климатик, 2-ма души в колата без багаж. При "юркане" - 140 - 170 км/ч , включен климатик, 3 -ма души с багаж за море - около 5,5/100 . Това и дават и по каталог. На градско си хваща 8 -9 /100, че по някога и нагоре. Все пак трябва да знаеш и как да мачкаш газта според терена, натоварването и машината, а не само да натискаш до ламарина, а тя да върви колкото си може. Трябва си усет, иначе разхода може да "порастне" доста :D
Коментар
-
Airfan написа:Dido_Lyubenov написа:Колеги, градското напоследък стана много лакомо с тия безсмъртни пешеходци, легнали полицаи и пешеходни пътеки през 50 метра Засечете средна скорост на градско, едва ли ще е повече от 25 км/ч. Как да горят по-малко тия коли ? Пробвал съм Марчето - ТД100 - с 90 км/ч гори 4/100. Маршрута - Русе - Плевен - Русе, без климатик, 2-ма души в колата без багаж. При "юркане" - 140 - 170 км/ч , включен климатик, 3 -ма души с багаж за море - около 5,5/100 . Това и дават и по каталог. На градско си хваща 8 -9 /100, че по някога и нагоре. Все пак трябва да знаеш и как да мачкаш газта според терена, натоварването и машината, а не само да натискаш до ламарина, а тя да върви колкото си може. Трябва си усет, иначе разхода може да "порастне" доста :DОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Airfan написа:Dido_Lyubenov написа:Колеги, градското напоследък стана много лакомо с тия безсмъртни пешеходци, легнали полицаи и пешеходни пътеки през 50 метра Засечете средна скорост на градско, едва ли ще е повече от 25 км/ч. Как да горят по-малко тия коли ? Пробвал съм Марчето - ТД100 - с 90 км/ч гори 4/100. Маршрута - Русе - Плевен - Русе, без климатик, 2-ма души в колата без багаж. При "юркане" - 140 - 170 км/ч , включен климатик, 3 -ма души с багаж за море - около 5,5/100 . Това и дават и по каталог. На градско си хваща 8 -9 /100, че по някога и нагоре. Все пак трябва да знаеш и как да мачкаш газта според терена, натоварването и машината, а не само да натискаш до ламарина, а тя да върви колкото си може. Трябва си усет, иначе разхода може да "порастне" доста :D
Коментар
-
emzo написа:Аз на марки не робувам.Правя сравнение между двата двигателя, това че си сектант итал, не ме интересува, пък къде аз ще пиша, нека аз да си реша, а ?Fiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар