Ето я и моята, Плвд-Сф на темпомат на 160, падал съм само в тунел и ако застигна някой за секунда. Със сигурност компа не показва повече от реалния разход
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
pakumba написа:Ето я и моята, Плвд-Сф на темпомат на 160, падал съм само в тунел и ако застигна някой за секунда. Със сигурност компа не показва повече от реалния разходA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Освен 1,6 мултиджет, не се сещам кой дизел ще гори под 6 при магистрална скорост.Тия 3,9-4,1 го могат при 90км/ч ама нагоре си похапват. Няма нафта, няма вървеж.Ся чакам някой с жтд105 да ме опровергае с 5/100 при 140км/чhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Реших да засека разхода на нашето Стило - комби 115к.с, при зимни условия :D . Взех за база три зарядки, изминати километрите при градски условия, като в тези километри имам 3 по 48 км извънградско по един същи маршрут. Предвидих и МТО условията за Бургас,в края на ноември и декември. За да не правя реклама, ще кажа, че през последните 5 месеца зареждам от една и съща верига бензиностанции . Но, все пак ще си призная , двете зарядки са с "ромски" дизел, последната е с "екто". Разходите бяха, 7.8 л/100 км с по агресивно каране, 5,7 и 5,8л/10км. при галене на педала. За 6-7 километра( в едната посока) колата трудно може да загрее в оптималните температури, особенно ако са минусови, сутрин и вечер преди тръгване съм подгрявал по 5 минути. Хубаво, че имаше празници и се щурахме по магазините, имаше задръстване по улиците, та колата да загрее :D . Извинявам се за голямото писане, но разхода на колата зависи от много фактори, и най- вече от ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОСТВОFiat Stilo SW - 115cv 2002
Коментар
-
mitchel написа:Реших да засека разхода на нашето Стило - комби 115к.с, при зимни условия :D . Взех за база три зарядки, изминати километрите при градски условия, като в тези километри имам 3 по 48 км извънградско по един същи маршрут. Предвидих и МТО условията за Бургас,в края на ноември и декември. За да не правя реклама, ще кажа, че през последните 5 месеца зареждам от една и съща верига бензиностанции . Но, все пак ще си призная , двете зарядки са с "ромски" дизел, последната е с "екто". Разходите бяха, 7.8 л/100 км с по агресивно каране, 5,7 и 5,8л/10км. при галене на педала. За 6-7 километра( в едната посока) колата трудно може да загрее в оптималните температури, особенно ако са минусови, сутрин и вечер преди тръгване съм подгрявал по 5 минути. Хубаво, че имаше празници и се щурахме по магазините, имаше задръстване по улиците, та колата да загрее :D . Извинявам се за голямото писане, но разхода на колата зависи от много фактори, и най- вече от ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОСТВОFiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:mitchel написа:Реших да засека разхода на нашето Стило - комби 115к.с, при зимни условия :D . Взех за база три зарядки, изминати километрите при градски условия, като в тези километри имам 3 по 48 км извънградско по един същи маршрут. Предвидих и МТО условията за Бургас,в края на ноември и декември. За да не правя реклама, ще кажа, че през последните 5 месеца зареждам от една и съща верига бензиностанции . Но, все пак ще си призная , двете зарядки са с "ромски" дизел, последната е с "екто". Разходите бяха, 7.8 л/100 км с по агресивно каране, 5,7 и 5,8л/10км. при галене на педала. За 6-7 километра( в едната посока) колата трудно може да загрее в оптималните температури, особенно ако са минусови, сутрин и вечер преди тръгване съм подгрявал по 5 минути. Хубаво, че имаше празници и се щурахме по магазините, имаше задръстване по улиците, та колата да загрее :D . Извинявам се за голямото писане, но разхода на колата зависи от много фактори, и най- вече от ЗАДКОРМИЛНОТО УСТРОСТВОFiat Stilo SW - 115cv 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар