mariatodorova написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
[quote="mariatodorova"]Еййййй къде отидохте,ставаше дума каква роля играе кулера.[/quoteДа де, за кулера става въпрос, но имаше и гатанка към мен, което ме накара и аз да ти задам въпрос, преди да отговоря на твоя.Явно никой не знае кои първо го измислят , и вграждат техните коли.Но малко ще подкажа, това са така наричаните от нас ,"Хулигана на пътя" :D , предполагам че се досещате за коя марка говоря :D :DFiat palio 1.7td
Коментар
-
[quote="betuk"]mariatodorova написа:Еййййй къде отидохте,ставаше дума каква роля играе кулера.[/quoteДа де, за кулера става въпрос, но имаше и гатанка към мен, което ме накара и аз да ти задам въпрос, преди да отговоря на твоя.Явно никой не знае кои първо го измислят , и вграждат техните коли.Но малко ще подкажа, това са така наричаните от нас ,"Хулигана на пътя" :D , предполагам че се досещате за коя марка говоря :D :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
betuk написа:Tempras написа:Толкова е и по каталог.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Нека прекратим дискусиите, които не са по темата, моля! Въпросите за намаляване на разход, както и това за какво точно служи куулера - би трябвало да са в отделна тема. В тази споделяме само разхода и как караме колите си. Благодаря ви!Относно разхода - ето тука едно полезно мнение на един колега, от архива изровено:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=258766#258766
Коментар
-
Re: разход
mariatodorova написа:Колега betuk,защо мислиш,че колите (особено дизелите) лятото горят по-малко? Защо ли слагат кулери? Успех с гатанката!Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
ogi28b написа:Нека прекратим дискусиите, които не са по темата, моля! Въпросите за намаляване на разход, както и това за какво точно служи куулера - би трябвало да са в отделна тема. В тази споделяме само разхода и как караме колите си. Благодаря ви!Относно разхода - ето тука едно полезно мнение на един колега, от архива изровено:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=258766#258766Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Tempras написа:betuk написа:Tempras написа:Толкова е и по каталог.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:Колегите да казват разхода на база, налято количество/литри/ и изминати километри.А не тия моментни разходи, защото това за мен са относителни стойности,даже по-някой път изглежда като хвалба, но в продължителна експлоатация ,съм сигурен че не това е релния разход ако тегли чертата, например за половин година, ще излезат други стойности.
Коментар
-
chaveto написа:betuk написа:Колегите да казват разхода на база, налято количество/литри/ и изминати километри.А не тия моментни разходи, защото това за мен са относителни стойности,даже по-някой път изглежда като хвалба, но в продължителна експлоатация ,съм сигурен че не това е релния разход ако тегли чертата, например за половин година, ще излезат други стойности.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
koleto200 това съм го пуснал в стила на колежката от Пловдив с 3,7л./100км. градско. Та и аз реших да си сменя въздушният филтър и да почистя едни тайни работи по мотора и ето го резултата Всичко това е шега разбира се, мисля във форума сме няколко човека, които си признаваме наистина колко ни горят колите, 100% изправни разбира се :DFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар