Давай казвай цена и да го купувам, сериозен съм. Сега и ако кажеш това показание за колко изминати километра е и каква е средната скорост по компютър ако може с клипче
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Днес ми светна лампата, а като светне и колата е на равно, мога да заредя 50-51 литра. Заредих 10 и в spritmonitor-а добавих 44 виртуални литра, за да симулирам пълен резервоар и да ми излезе изчислението. Сметката е следната:От 29.04.12 до 13.01.13 съм изминал 5040 км, от тях имам около 200 км извънградско. Всичко останало е тук, в София по обичайния ми маршрут - през седмицата на работа, през почивните дни обикновено ходя на форумска сбирка и евентуално ако карам вечер, като има по-малко движение. Карам си спокойно, без резки ускорения, за спиране използвам предимно двигател, газта рядко я натискам повече от 1/3 от хода на педала. Не съм проверявал скоро гумите, може да са по-меки от предвиденото. За това разстояние съм изхарчил 339 литра, налял съм 1/2 литър добавка за почистване и около 1/2 литър 2Т-масло.Това прави среден разход от 6.73 литра / 100 км.
Коментар
-
tyson написа:Чисто градско - 10.06/100. 2 курса по 2км и до някой магазин ако ида след работа.Автомобилът е от подписа.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Re: разход
mariatodorova написа:това е последния разход,Fiat palio 1.7td
Коментар
-
betuk написа:mariatodorova написа:това е последния разход,Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Не се е*авайте, това Пунто гори 7-7.5л. градско в София със супер спокойно каране (смяна на предавките под 2000об.). Печи го, вари го, пак толкова от 13,4 до 14,1км с 1л.Иначе ми се струва множко за 80 кончета, но важното е че ми върши работа - в такъв случай не ми дреме 6 ли гори или 8.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
nsn написа:betuk написа:mariatodorova написа:това е последния разход,Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Аре стига де, колежката го е издебнала на равно на пета, когато показва най-нисък моментен разход и го обърнахте на егати проблема. Ми всяка кола, която е на пета предавка в ниски обороти и педалът и се натиска едва-едва, колкото да поддържа скоростта - ще покаже толкова. Ако е и с 1-2 размера по-малки гуми - съвсем. Утре ако не забравя ще видя моята кола колко ще покаже при същите условия.
Коментар
-
Tempras написа:икономийка е майка на мизериятаFiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар