Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Недай си Боже да ти изгори електрическия нагревател на парното, тогава ще предадеш сектата, поне за зимата
    Кой бе Емо, аз ли?Щото нямам нагревател и мръзна като куче, но това не ме отказва от НАФТА ПУЪР! Ако има нещо което откровено МРАЗЯ в тази кола е бавното загряване зимата.ВАГчето дето го кара жената за 500метра започва да духа топло, ама не марно, ами топло... мамка му... Как са го направили гадните шваби, не знам.Иначе по стрелка не загрява особено по-бързо от Алфата - и на А3ката й трявбат 5-6 километра да си вдигне работна темп. Ама не мръзнеш, хем спи отвън на минусите а нежната италанка е в гаража където е десетина градуса над нулата... Смятайте ако е вкокалясана отвън...
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

6.17 в Spritmonitor
      04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Здравейте и за много години. С 50лв дизел при цена 2.50 около 21литра го смятам... за 320-330км повечето извън градско с проблемен термостат-> (стрелката г-д както е на аватара така стоеше да не кажа и една идея по на доло). Какво ще кажете... някой знае ли 1.7тд Пунто по каталог какъв разход трябва да дава ?
        Fiat Punto 1.7TD 1997/10/

Коментар

http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=6996 :D
          Fiat palio 1.7td

Коментар

betuk написа:
            Ако това е вярно колко и по -неикономично да карам на моменти (100-120-130) то определено нещо има нередно в колата, къде са 4.3 къде са 7.1литра/100km извънградско.

Коментар

crazyjoe написа:
              betuk написа:
              Ако това е вярно колко и по -неикономично да карам на моменти (100-120-130) то определено нещо има нередно в колата, къде са 4.3 къде са 7.1литра/100km извънградско.
              http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=6847 толкоз и дават на мойта по-каталог, но на практика е по-малко :D, лято средно 6-6,5 литра,миналата зима само градско сутрин до работата 4км,и вечер ако мръдна тук таме в града,съм стигал 8-8,3 литра.
              Fiat palio 1.7td

Коментар

450 км само в градски цикъл , средна скорост 30 кмч по компа 6,9 лт
                Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

crazyjoe написа:
                  betuk написа:
                  В момента, в който си оправиш термостата с работещ такъв, много ще се учудиш на разликата в разхода. Преди ремонта/подмяната с нов и след това!!!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

А дано, другата седмица мисля да го сменявам, дано да има разлика...Лятото играе ли роля "отворения" термостат? Извинете за спама

Коментар

Чисто градско - 10.06/100. 2 курса по 2км и до някой магазин ако ида след работа.Автомобилът е от подписа.
                      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

разход

при нормално каране(градско) както се движат и другите разхода на компа показва 26-27км/л при хубаво гориво.

Коментар

Re: разход

mariatodorova написа:
                          при нормално каране(градско) както се движат и другите разхода на компа показва 26-27км/л при хубаво гориво.
                          Но, това за какъв мотор е ,нещо мноого икономична е тази колца, дали отговаря компа , на това дето влиза в резервоара.Виж ако е на дълго съм съгласен, но само градско нещо не вярвам.....Излиза, че в градско гори под 4 на сто км при тия числа дето са дадени.....
                          Fiat palio 1.7td

Коментар

mariatodorova дай да ти го купя това Пунто, колкото кажеш :D Този разход е постижим за тази кола ако занулиш компютъра в движение с 90 км/ч и караш така поне 50-60 км по равен участък. Даже и по-малък е постижим като се кача в планината и после напълно загряла занулявам и пускам на 3-та към 15 км без да пипам газта ама... какво от това
                            Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
                            Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Коментар

разход

Колата е 1.9jtd спортинг и това е само градско както казах.

Коментар

Re: разход

mariatodorova написа:
                                Колата е 1.9jtd спортинг и това е само градско както казах.
                                Готов съм да се обзаложа, че под 4-ри не може да падне, но това трябва да стане, с мерене от туба,пълно до пълно.Лошото е, че не съм от твоя край,със сигурност щях да се хвана на бас, но уви , не ми се бие 160-180км до Пловдив,ако беше поне 30-40 щях да дойда за за експеримента.
                                Fiat palio 1.7td

Коментар

Working...
                                X