batproho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
София-Монтана-София 4/100 през Витиня, с 2ма човека без багаж. Като душманско каране само в баира и когато изпреварвам. Повече от 160-170 (и то за кратко) не съм вдигал, че ме е страх да не се строши тая печка. София-Рилски манастир-София около 3.8/100 без багаж (общо с жената и децата тежим около 200кг). Дотук добре. Когато жена ми ходи на работа с фиатчето; кв.Левски-бул. България до Тойота- кв. Левски (общо 24 км. разст.) под 8/100 не може да падне. Зареждам си вкъщи докато прелее в едно и също положение на колата, от една и съща нафта. Само не мога да си обясня двойния разход- градско/извънградско. П.П. Забравих да кажа че по нанадолното я карам като камион - на N докато не падне до 80км/ч.VW Passat ABF kombi: FIAT Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Vladito написа:София-Монтана-София 4/100 през Витиня, с 2ма човека без багаж. Като душманско каране само в баира и когато изпреварвам. Повече от 160-170 (и то за кратко) не съм вдигал, че ме е страх да не се строши тая печка. София-Рилски манастир-София около 3.8/100 без багаж (общо с жената и децата тежим около 200кг). Дотук добре. Когато жена ми ходи на работа с фиатчето; кв.Левски-бул. България до Тойота- кв. Левски (общо 24 км. разст.) под 8/100 не може да падне. Зареждам си вкъщи докато прелее в едно и също положение на колата, от една и съща нафта. Само не мога да си обясня двойния разход- градско/извънградско. П.П. Забравих да кажа че по нанадолното я карам като камион - на N докато не падне до 80км/ч.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Vladito написа:София-Монтана-София 4/100 през Витиня, с 2ма човека без багаж. Като душманско каране само в баира и когато изпреварвам. Повече от 160-170 (и то за кратко) не съм вдигал, че ме е страх да не се строши тая печка. София-Рилски манастир-София около 3.8/100 без багаж (общо с жената и децата тежим около 200кг). Дотук добре. Когато жена ми ходи на работа с фиатчето; кв.Левски-бул. България до Тойота- кв. Левски (общо 24 км. разст.) под 8/100 не може да падне. Зареждам си вкъщи докато прелее в едно и също положение на колата, от една и съща нафта. Само не мога да си обясня двойния разход- градско/извънградско. П.П. Забравих да кажа че по нанадолното я карам като камион - на N докато не падне до 80км/ч.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
Трима души с багаж + 3 чифта ски на покрива, непочистени заснежени пътища в по-голямата част на отиване, сравнително сухи на връщане, по маршрут България, Сърбия, Хърватска, Словения, Италия и обратно - общо 2 914 км с 203 литра -> 6,97 л/100 км. Това при средна скорост 88 км/ч (стремях се да поддържам където е възможно 140 км/ч по километраж, т.е. около 130 км/ч реална скорост).За първи път регистрирам такава голяма разлика между средния радход по трип компютър и засечения на колонка - 0,77 л/100 км. Като цяло съм доволен от поведението и разхода на Стилото, като се има предвид състоянието на пътищата, 1,5 ч. влачене с 25 км/ч. след снегорините в Словения и боксуването в една канавка на баир в Италия.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Някой да се е притеснил? Даже си е хвалба това.Просто фактите са факти.А и този разход не е постиган с работа на място (умишлено), освен когато колата е буксувала да речем 1 час на едно място в опита си да излезе от някъде Това съчетано с около 10-12км/ч средна скорост и резултата е наличен п.п. На два пъти даже след неумишления престой се налагаше да допълзявам с БМВ-то и да я спасявам от преспите.За моя най-голяма радост с БМВ-то нито веднъж не съм закъсвал и да се е налагало някой да ми помага, а не е като да не съм се набивал нарочно винаги през по-лошия пътA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Тва хвалба ли е или оплакване, сега... Не разбрах нещо... Забрави да кажеш че баварката е щар-по-щар... (по нашенски) То и с алфата съм минал от невероятни места, ама лопатата си беше все с мене, а и колко пъти буксувах...А снега тука беше мнооооого...Па за разхода на 1,9 вижте назад в темата какви снимчици съм пускал и тогава се хвалете с висок разход...Последния месец не само ми разгони фамилията на окачването, ами и на средния разход. Посеследна засечка - 700км с гориво за 150 кинта, някъде около 8,5 средно, като 400 от тях - извънградско и то бавничко...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар