Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз от скоро карал алфа 1.9 JTD (замених бравото JTD) и ми прави впечатление, че е с подгревни свещи с гайки, инсталацията към дюзоте е малко по различна, звукът е друг (по силен) вървежа е леко по силен, разходата ми се вижда с поне литър от горе
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

130km със 9 литра =6,92 около 60км извън града скорост 100 110 в града на къси разстояния студен двигател и леко каране за тд100 е добре мисля
      Fiat Bravo TD100

Коментар

До Бургас - средна скорост 104 км/ч заради мъглата - 3 ч и 40 мин. - разход 5.9. От Бургас - средна скорост 109 км/ч пак заради мъглата :D - 3ч. 29 мин. - разход 6.7. Отиване, връщане и мотаене с 1 резервоар - към 900 км. ... лично аз не съм недоволен :D Градско напоследък я засичам към 8 - 8.5 - супер много зависи как я караш ... ама супер много ... съвсем малко като тръгнеш по-агресивно и веднага скача кучето ... Кога ли ще имам нерви да я карам спокойно да видя на колко ще падне :D
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
          До Бургас - средна скорост 104 км/ч заради мъглата - 3 ч и 40 мин. - разход 5.9. От Бургас - средна скорост 109 км/ч пак заради мъглата :D - 3ч. 29 мин. - разход 6.7. Отиване, връщане и мотаене с 1 резервоар - към 900 км. ... лично аз не съм недоволен :D Градско напоследък я засичам към 8 - 8.5 - супер много зависи как я караш ... ама супер много ... съвсем малко като тръгнеш по-агресивно и веднага скача кучето ... Кога ли ще имам нерви да я карам спокойно да видя на колко ще падне :D
          Споко бе, аз толкова правя със Стилото, пък ти имаш малко по-голям запас от кончета, така че...
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Ичкин бате, при 130км/ч на 6та, с кви обороти си ?
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Към 2000 ... да не те излъжа ... ама някъде там ... 2200 да са ... След зимата мисля да правя 1 рекорд софия-бургас, ама мисля да си махна номерата :D Някой ако има оборотни - може да ги даде :D На 158 съм на 2700. Ама нещо ме съмнява, че не е като хората, щото над 210 е много зле, а трябва да върви още ...
              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ципце иска, ципце ....2200 ако са , язък ти за 6тата 2500 са при мен, сега видях, около 6 гори тогава.3000рпм 155км/ч там не знам колко гори4400рпм - 235км/ч, 220 по гпс за 34км, колкото е магистралата от Карнобат до Бургас среден 8.3/100повече не може гадината
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Екстра си е на 6-та с тази предавка.Все пак на около 4400 ще е над 250-260км/ч, с колко да бъде При мен с моята скоростна кутия (с 5 предавки), топ спийда идва на 4400 оборота - 224км/ч по каталог.Едвам намерих в нет-а същата таратайка като моята със същите предавателни числа.Оказа се, че при тия шваби има две скоростни кутии, една пауър и една овърдрайв.Явно аз съм с пауър такава http://www.youtube.com/watch?v=GYuQ5...eature=related
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Еми ... сега точно не съм гледал ... за 158 знам, щото на толкова си цепа темпомата :D А чипа ... ще видим ... евентуално някой по-спокоен, че не ми се сменява маховик :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

2800км по бордови... 5,8л/100км...с доста ръчкане...От това имам 1500км извънградско...останалото из София и Добрич..
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Мойто 1.3 както е икономично, днес с малко по спортно каране даде 5.2 по борд комп, реално сигурно е било към 5.9.
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

140 км извънградски, средна скорост 79, пренебрежително малко градско в Сф- 4,8
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

само мойта ли гори 8/100 в тоя форум
                            Bravo 1.9d 97г

Коментар

6,8lt градско каране с 27 кмч ср . ск .
                              Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                              ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

nsn написа: