Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

С добро каране без настъпване 130км извън и 40км в Пловдив това е разхода.Иначе в града 5.6 до5.9 и то пътя е 6-7км и вечерта обратно.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12v Ex.
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd

Коментар

Стз-Сливен - 110-120км/чработа на място - 20мини обратно пак с толкоз - 5.0/100
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Днес Бургас-Ямбол-Бургас,разхода ми беше 5/100.Как човек,да не я обича. Защо да я сменям,за JTD :D
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

За да прави 4/100
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

вчера от сливен до бургас ми даде разход от 4.7л. като съм карал до 120
            STILO JTD

Коментар

emzo написа:
              За да прави 4/100
              Е сега,подробности. Но на истина се замислям.Не глуспости, изобщо не се замислям,ако ще се взима пак дизел,определено ще е италиански.В "най-лошия" случей ще е JTD.
              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

честно казано бях приятно удивен от моята Марея - Костинброд - Тервел - Костинброд онзи ден ми направи 5 на сто , ша взема да се влюба в тоя дизел досега съм карал само бензинови коли
                лош фиат няма има калпав стопанин

Коментар

120км пробег тази сутрин - разход по трип комп 6/100заради моралистите няма да пиша скорости, ама дразних през цялото време ML 2.7cdi
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Напиши де, може да е било на писта, никой не знае. За 6/100 - около 150-60? Те моралистите и без тва не четат в тоя подфорум...

Коментар

Градско каране във Варна с нафта от Ромпетрол-7.5 на 100. Мисля че е добре за 1.7ТД.
                      Palio Weekend 1.7 TD

Коментар

Мездра-София-Мездра = 210км. 30км. са в София градско като пресичах почти целия град и имаше леки задръствания. Пълно-пълно 11.6л. ,което прави 5.5/100. Мисля ,че е добър разход като се сметне какви изкачвания има от Мездра за София и обратно. Интересното е ,че борд-а ми показа 4.9 ,а ме съмнява ,че и бензинджииката може да е сипала различно количество. Сигурно ако си пълня аз и гледам да стига почти до капачката ще е по точно измерването.
                        FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

serge написа:
                          Градско каране във Варна с нафта от Ромпетрол-7.5 на 100. Мисля че е добре за 1.7ТД.
                          много ми се вижда да не го караш на грабеж ??
                          мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Аз пак ще трябва да меря Открих теч от системата - тапата на четвърта дюза. Сигурно е хвърляла по малко откакто купих колата. Все се събираше по малко нафта около 3 и 4 дюза, така и не разбрах от къде. Ама последния път ми дръпна към 15/100 извънградско и се наложи да се заровя да търася проблема.Иначе си ми гореше около 6/100 с климатик и стъпка. Сега ще трябва пак да правя сметки мам.. му.
                            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

AthlonXP написа:
                              serge написа:
                              много ми се вижда да не го караш на грабеж ??
                              Карам я пенсионерската.В тая криза времената на натискане в "червената зона "отминаха. Изминавам къси разстояния с незагрял двигател. Купето е тежко за това моторче, а е и технологична разработка преди 30 години. Интересно ми е друг колега с Palio да сподели неговия разход.
                              Palio Weekend 1.7 TD

Коментар

1644км с 98л или 5.96л/100км.От тези километри имам 460км магистрала, 534км извън градско и 650км градско. Градското е София, Пловдив, Варна. Като най много км имам в София а най малко в Пловдив.Маршрута по който съм минал км. е София-Варна-Велико Търново-Нова Загора-Пловдив-София.Ограничения не съм спазвал, единствено София-Ябланица съм карал 120-130 защото беше мокро по магистралата и можеше да е замръзнало някъде. Средният ми разход за последните 4615км е 6.11лТова е с Ланчия Либра 2.4Jtd 140 к.с.

Коментар

Working...
                                X