С добро каране без настъпване 130км извън и 40км в Пловдив това е разхода.Иначе в града 5.6 до5.9 и то пътя е 6-7км и вечерта обратно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:За да прави 4/100Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Мездра-София-Мездра = 210км. 30км. са в София градско като пресичах почти целия град и имаше леки задръствания. Пълно-пълно 11.6л. ,което прави 5.5/100. Мисля ,че е добър разход като се сметне какви изкачвания има от Мездра за София и обратно. Интересното е ,че борд-а ми показа 4.9 ,а ме съмнява ,че и бензинджииката може да е сипала различно количество. Сигурно ако си пълня аз и гледам да стига почти до капачката ще е по точно измерването.FIAT STILO 1.9JTD 2002
Коментар
-
Аз пак ще трябва да меря Открих теч от системата - тапата на четвърта дюза. Сигурно е хвърляла по малко откакто купих колата. Все се събираше по малко нафта около 3 и 4 дюза, така и не разбрах от къде. Ама последния път ми дръпна към 15/100 извънградско и се наложи да се заровя да търася проблема.Иначе си ми гореше около 6/100 с климатик и стъпка. Сега ще трябва пак да правя сметки мам.. му.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
AthlonXP написа:serge написа:Градско каране във Варна с нафта от Ромпетрол-7.5 на 100. Мисля че е добре за 1.7ТД.Palio Weekend 1.7 TD
Коментар
-
1644км с 98л или 5.96л/100км.От тези километри имам 460км магистрала, 534км извън градско и 650км градско. Градското е София, Пловдив, Варна. Като най много км имам в София а най малко в Пловдив.Маршрута по който съм минал км. е София-Варна-Велико Търново-Нова Загора-Пловдив-София.Ограничения не съм спазвал, единствено София-Ябланица съм карал 120-130 защото беше мокро по магистралата и можеше да е замръзнало някъде. Средният ми разход за последните 4615км е 6.11лТова е с Ланчия Либра 2.4Jtd 140 к.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар