alex_paynera написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Благодаря на колегите които обърнаха внимание на проблема ми.Ще се радвам да видя и още 1-2 мнения.Лека колеги Тази тема не е място за обсъждане на проблеми с автомобилите. Целта и е единствено да предоставя информация за разходите на дизелови автомобили. Ако имаш конкретен проблем, може да го опишеш в отделна тема. Така повече хора може да обърнат внимание. Модераторски екип на fiat-bg.orgSome Things Will Never Change!!!
Коментар
-
alex_paynera написа:Колеги някой да сподели за разход на Мареа 1.9ТД 75 коня че си мисля че моята гори доста.Извън града не мога да падна под 6 а в града отива кам 9-10.Аз я карам на разстояния от по 2-3км и все е студена ама пак ми се струва много 10.Някой ако може и съвет да ми даде от какво може да се получава този разход.Благодаря предварително.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Темите не са място за изказване на мнения относно работата на екипа. За целта си има раздел и начин за изказване на мнения и забележки. Освен това забележката не е към теб, така че не разбирам защо се намесваш.Темата е свързана със споделяне на разход и начин на шофиране. Не е създадена за да се пита дали е нормално една кола да гори толкова или повече или по-малко. Ако още 5 човека изкажат мнение по проблема на колегата, какво ще стане със самата тема? Самият колега освен че споделя разхода си, задава и въпрос за евентуален проблем. Аз съм се опитал да обясня, че тази тема не е свързана с разискване на проблеми. Ако толкова ти пречи това, че има текст в червен цвят, кажи да го махна, а в темата си обсъждайте каквото се сетите. После - защо не мога да намеря с търсачката това и онова. Еми как ще намериш, като понякога полезните неща се пишат в теми със съвсем различно заглавие. Утре ако някой има проблем с разхода на Мареа ТД75 - дали ще намери отговор в тази тема? Не ме разбирай погрешно, но за да е достъпен и подреден форума - трябва всеки да се стреми да пише по темите, особено в техническите раздели. Така ще помогнем на другите, които имат нужда. Затова написах, че тази тема не е мястото за обсъждане на този конкретен проблем със завишен разход на този двигател.
Коментар
-
ogi28b написа:Темите не са място за изказване на мнения относно работата на екипа. За целта си има раздел и начин за изказване на мнения и забележки. Освен това забележката не е към теб, така че не разбирам защо се намесваш.Темата е свързана със споделяне на разход и начин на шофиране. Не е създадена за да се пита дали е нормално една кола да гори толкова или повече или по-малко. Ако още 5 човека изкажат мнение по проблема на колегата, какво ще стане със самата тема? Самият колега освен че споделя разхода си, задава и въпрос за евентуален проблем. Аз съм се опитал да обясня, че тази тема не е свързана с разискване на проблеми. Ако толкова ти пречи това, че има текст в червен цвят, кажи да го махна, а в темата си обсъждайте каквото се сетите. После - защо не мога да намеря с търсачката това и онова. Еми как ще намериш, като понякога полезните неща се пишат в теми със съвсем различно заглавие. Утре ако някой има проблем с разхода на Мареа ТД75 - дали ще намери отговор в тази тема? Не ме разбирай погрешно, но за да е достъпен и подреден форума - трябва всеки да се стреми да пише по темите, особено в техническите раздели. Така ще помогнем на другите, които имат нужда. Затова написах, че тази тема не е мястото за обсъждане на този конкретен проблем със завишен разход на този двигател.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
alex_paynera написа:Колеги някой да сподели за разход на Мареа 1.9ТД 75 коня че си мисля че моята гори доста.Извън града не мога да падна под 6 а в града отива кам 9-10.Аз я карам на разстояния от по 2-3км и все е студена ама пак ми се струва много 10.Някой ако може и съвет да ми даде от какво може да се получава този разход.Благодаря предварително.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
ivannik написа:alex_paynera написа:Колеги някой да сподели за разход на Мареа 1.9ТД 75 коня че си мисля че моята гори доста.Извън града не мога да падна под 6 а в града отива кам 9-10.Аз я карам на разстояния от по 2-3км и все е студена ама пак ми се струва много 10.Някой ако може и съвет да ми даде от какво може да се получава този разход.Благодаря предварително.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
emzo написа:Т’ва с каква скорост ?На 6та с 2000рпм каква ти е скоростта :D ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Скоростта нормална, бавна за други. Около 100км/ч.6-та никога не съм включвал. п.п. Бяхме с една Либра 2.4 - 150кс в комплект. Тя даде 5.46л/100кмFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар