Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За около 140 км градско -6.4 разход-най ниския до момента. Препоръчаха ми това, мисля скоро да опитам. Ако някой е пробвал,нека да сподели.http://www.greenfootglobal.eu/
    STILO JTD 1.9- 115 BLACK

Коментар

ако се разчита на "светнала лампа" с 8,3 литра изминавам 120 км -градско на къси разтояния 2-3 км,с Браво 1,9 жтд , 2001год.

Коментар

slavmaster написа:
        ако се разчита на "светнала лампа" с 8,3 литра изминавам 120 км -градско на къси разтояния 2-3 км,с Браво 1,9 жтд , 2001год.
        .....Аз 140 км,обаче я карам на преходи от 10-на км в посока
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

това има голяма разлика (тия 10км) защото в момента на три курса съм изминал над 30км и стрелката почти не е мръднала....мисля че е в нормалните граници ?

Коментар

Последното засичане 463 км. с 25 литра. Извънградско около 400км. с 100 тук там 120 км/ч., с малко изпреварвания и плавни ускорения. Доволно гори, ще засичам зимата пак.
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
            Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Как разчитате на преместване на стрелката и светване на лампата не знам просто И тия сериозни преходи от по 120-140 км .... Да се разпиша и аз ако може : значи 80% извънградско,от които 50% по магистрали и 20% градско в София на къси разстояния от по 4-5 км,та средният ми разход от края на април до сега варира от 5.3 до 5.6 л/100 км.Метод на засичане : пълно-пълно.Не е 3.0 или 3.5 на сто ама за мен и начина ми на шофиране си е екстра

Коментар

3100км средна скорост по GPS 93км/ч макс скорост, пак по GPS 168км/ч с 5 човека и багаж разход 5.4/100.
                Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

сутрин на работа -4 км и 4 км на връщане .средна скорост 25кмч- 6.8 лт разход като бензинов мотор гори мамка му
                  Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
                  ESP ASR CC HH MSR 6AB

Коментар

Моят разход за последните 4164 км е 5,23 л/ 100 км.Колега, как докара средна скорост 98 км/ч за 3100 км?
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                      Моят разход за последните 4164 км е 5,23 л/ 100 км.Колега, как докара средна скорост 98 км/ч за 3100 км?
                      Ходих до Германия.
                      Marea Weekend HLX Jtd 110

oO(_)____////____(_)Oo

Коментар

на връщане от Италфеста - 5.7 на магистралата я пробвах пущината колко върви.... е повече от 196 не ще....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Стара Загора - Карандила - Италфест - 4-5 старта там - Стара Загора - среден 7/100Настъпваш ли, за да върви иска нафта, няма как
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Настъпваш ли, за да върви иска нафта, няма как
                            Мдааа

Коментар

Тук по София няма много място за настъпване а и по моя маршрут има опасности, затова избягвам резките и безсмислени ускорения, спирачки почти не ползвам. За последните 3 месеца се получи средно 6.2 /100. Извънградско и магистрала от София, през Септември и Пазарджик, до Сливен, и обратно (на връщане - около 100 км в дъжд, на места - проливен) - 4.7 / 100. Вкарал съм данните в спритмонитора. Като цяло - около 41 000 км с около 2850 литра прави малко под 7 / 100. Това е за 4 години.

Коментар

Това е много добър разход и при мен е почти така до кам 8 смесено наи много при нормално каране но подам ли сериозно гас отиваме на 10 на 100км но пак и мотора ми не е малак 2.4 125 тд

Коментар

Working...
                                X