Сега видях, че е 1.6.Няма какво да се чуди колегата. Щом назобено 1.9 прави 3.9 при 2000рпм с 5 предавки - напълно реален резултат е, дори може още надолу :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:pixelbs написа:с круиз контрол на 2000обм с 115кмч .лека полека около 150 км път 3.8 лт направо съм учуден .не очаквах този разход .Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
бурса-дидим горе долу 480 км, 1 час градско каране w измир + климатик... на магистралата газззз...гранде 1,3 мжт 4.7/100 ...а интересното беше че алфа жулиeттата на колегата 1,6 мжт беше точно като на грандето по компютър с разхода и средната скорост...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Доста харчи в градски условия, поне 9. Ако не знаете във Велико Търново има 2 посоки: НАГОРЕ И НАДОЛУ. Ако карам надолу без газ на включена предавка ама не знам на коя може да ми се пълни резервоара с гориво. ДАДВИШАВАЙТЕ ПОНЕ НОРМАТА С ЛИТЪР поне!!! МОЛЯ ВИИИИ!!!!!!!Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
avent написа:Доста харчи в градски условия, поне 9. Ако не знаете във Велико Търново има 2 посоки: НАГОРЕ И НАДОЛУ. Ако карам надолу без газ на включена предавка ама не знам на коя може да ми се пълни резервоара с гориво. ДАДВИШАВАЙТЕ ПОНЕ НОРМАТА С ЛИТЪР поне!!! МОЛЯ ВИИИИ!!!!!!!
Коментар
-
benzol написа:Моята към 7/7.5 в Пловдив без юркане ако настъпвам отива към 8/8.2лFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:benzol написа:Моята към 7/7.5 в Пловдив без юркане ако настъпвам отива към 8/8.2л
Коментар
-
avent написа:Колеги, пишете с една единица повечко за този разход де. Какво е това 4.2 градско в Търново и София дето го беше писал горе по-колегата. Да не е с градския транспорт? Моля Ви се, бъдете реалисти!!!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар