tyson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
tyson написа:Естественно, че в групата на 1.9 Боби3.899 л/100км - Изминати 1508 км, заредено 58.8 л ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Такааа, понеже не веднъж става въпрос за рекорди аз отново ще ви помоля: когато афиширате поредният си рекорден успех, нека е придружен и с кратко разяснение за това, как ги карате тея коли? Знам, че звуча мааалко заядливо, може би е нарочно ... И да не съм съвсем голословен, по последни измервания, без прекомерни усилия за нисък разход, т.е. нормално градско шофиране в Пловдив, на кратки разстояния. С дежурните "изнервени" изпреварвания на заспи по кръстовищата, та разхода беше 7,62. Нафтата е ЕКО.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Такааа, понеже не веднъж става въпрос за рекорди аз отново ще ви помоля: когато афиширате поредният си рекорден успех, нека е придружен и с кратко разяснение за това, как ги карате тея коли? Знам, че звуча мааалко заядливо, може би е нарочно ... И да не съм съвсем голословен, по последни измервания, без прекомерни усилия за нисък разход, т.е. нормално градско шофиране в Пловдив, на кратки разстояния. С дежурните "изнервени" изпреварвания на заспи по кръстовищата, та разхода беше 7,62. Нафтата е ЕКО.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Абе каквото и да си пишем всичко е много относително и субективно неточно. Важно е вътрешното усещане и понеже карам и DTI и съм с наблюдения върху CR на Форд Торнео смело и безотговорно мога да заявя, че най-злоядия от всички изредени автомобили e Бравата от подписа ми.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
stooes написа:...как мога да засека?
Коментар
-
stooes написа:колко гори жтд 1.9 с пуснат климатик на място? на час? някой има ли наблюдения? аз си мисля че около литър на час .. ама не знам не мога да преценя?! как мога да засека?Прикачени файлове
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар