Исперих - Разград - Шумен - Варна - Бургас - 5,5 при 71 км/ч. средна скорост и климатроник на половината път... какво повече му трябва на човек...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки ден си гледам ИЦС-а как ми показва разход от по 4л. Съвсем нормално каране до 90км. Даже и под 4-ри го свалям, но вече трябва галене на педала.Сега обмислям как да закрепя камерата за да снима начина ми на каране и показанията на ИЦС-а. Защото във форума на Ланчия се подготвят курсове за икономично шофиране
Коментар
-
Има нещо гнило в цялата работа... Първо си мислех, че всички лъжат (поне за ланча форума), сега се оказва, че само аз не мога да си смъкна тотала (среден разход) под 6.5 Извънградско многократно мерене с нормално каране 5.2, с леко каране (до 110) 4.7. Е да ама като цъкна тотален среден разход за повече километри (повече от 3000) и отива средния винаги над 6.5 (даже скоро не съм го виждал под 7.0).Ще взема да се запиша аз на тия курсове дето се канят да ги провеждатНай-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Мога да преподам някой друг урок по икономично каране Засечен разход на 2.4 двигател имам от 4.41л/100км.За сега не знам някой да ме е бил, за това съм още супер горд.chaveto ми е конкурент като гледам и определено pr_00f-а ама по спомен минималния му разход беше от рода на 4.5 и с оправдания, че бил пълен и т.н. Та последното зареждане (преди 2 дни) е 6.42 за София.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
tomsan написа:Браво Боби, не знам какъв ти е стила на каране, но аз моето Стило с нормално даже пенсионерско каране под 7.5л/100 трудно го свалям...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
chaveto написа:От днес имам два клипа, един от сутринта когато отивах на работа и другият на връщане. На отиване ИЦС-а ми даде показания 4.1л а на връщане го свалих до 3.7лЛошото е, че на клиповете не се виждат показанията на ИЦС-а.На колонка ще почна да я засичам след няколко дни.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Не говоря временно показание за следващите 10-20км.Говоря за преминаване на стотици километри - Примерно да отидеш до Пловдив, Стара Загора и да се върнеш и да кажеш накрая на колонка колко ти е показало При мен конкретно разхода беше засечен от София до Цигов чарк.
Коментар
-
Днес вече напълних колата до откат и имам по-точен разход след: Бургас - В.Търново - Плевен - Никопол - Плевен - Габрово - Казанлък - Бургас 1160 км. съм изминал с 62 литра нафта. От тези километри около 120 са градско с яки задръствания в Бургас и вечно включен климатроник...Доволен съм.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
chaveto написа:BO написа:Не говоря временно показание за следващите 10-20км.Говоря за преминаване на стотици километри - Примерно да отидеш до Пловдив, Стара Загора и да се върнеш и да кажеш накрая на колонка колко ти е показало При мен конкретно разхода беше засечен от София до Цигов чарк.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
tomsan написа:Колега kiselo, средния за последните 5000+ км и на мен ми се върти около 6, обаче градско при мен гори доста, но то пък и едно градско....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар