Шумен - Павел баня - Шумен - 566 км/24,83 л, т.е. 4,39 л/100км. Без пътници с малко багаж. 100 - 110 км/час (където позволяваше), но не повече от 120.Това засичане е година и осем месеца след предишното ми. Тогава разхода беше аналогичен при същите условия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз по Великден направих към 500 км с разход малко над 6/100 заради натовареното влизане и излизане от София и движение по пътищата. Маршрут София-Пазарджик(малко по селата наоколо)-Сопот(и тук по селата) и обратно.На връщане сипах 10 литра нафта(при поне още толкова в резервоара) от втора колонка на Еко в Пазарджик и колата почна да върви по-зле още като излязох по магистралата, скоро започна и да мига дюзата на таблото... Друг път съм зареждал там и не съм имал проблеми, но занапред с едно на ум.EX: Fiat Brava TD100
Коментар
-
emzo написа:2890 км. основно градско, средна скорост 29км/ч, разход 6.4/100Сетих се да го видя, щото си свалях акумулатораFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Ако има нещо, което най много харесвам на ЖТД - това е разхода. От 5 месеца колата ми се пълни до откат с гориво от завода на ЛУКойл. Вчера засякох - 545 км. с 33 литра нафта - само в града и с преобладаващо каране в задръстване ( вече) на къси дистанции. Предстои ми обиколка из България. Ще бъда с Бравата. Криза е. Срамота е да карам ДТИ -тоA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар