Dandi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
колеги при мен разхода е 10 11 на 100 км градско но като знаем че няма кола която да ми е драпнала на светофар понеже сам млад шофиор и стила ми на каране е още много див и не се давам лесно на никои последниа пат се дарпахме с 1 S320 AMG е и здуха ме ама там говорим за мотор 5.0 над 200 кончета ама а моите са 2.4 125 сс но поне бях до гъза му което ме радва за това фиатче изван градско ми стапва някаде на 7 8 на 100 мисля че гд е добреМодерирано. Няма връзка с темата.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.orgПоздрави! Димитър
Коментар
-
mitrity написа:колеги при мен разхода е 10 11 на 100 км градско но като знаем че няма кола която да ми е драпнала на светофар понеже сам млад шофиор и стила ми на каране е още много див и не се давам лесно на никои последниа пат се дарпахме с 1 S320 AMG е и здуха ме ама там говорим за мотор 5.0 над 200 кончета ама а моите са 2.4 125 сс но поне бях до гъза му което ме радва за това фиатче изван градско ми стапва някаде на 7 8 на 100 мисля че гд е добреEX: Fiat Brava TD100
Коментар
-
днес до работа - 7.7 на 100 по компютъра... просто чудесен разход!само един път имаше леееееееееко стъпка - да чуя дрезгавия глас на петака оня ден ми даде 5.8 на извънградско. ама още не съм пробвал на дълго извънградско с новия термостат...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ами моята харчи различно според зависи от това колко и как я карам, градско е относително, извънградско се въртя около 5 + - половин литар в зависимост от скоростта която подържам, градско от 6 и малко до 8/9 съм стигал като 8/9 с климатик и с настъпванемненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар