Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dandi написа:
    С пълен резервоар до горе + 12 литра съм минал 1150км и изгаснаОтсечки извънградско по 20-30 км + малко чисто извънградско + около 100-200 км градскоНормално каранеСамо, че не знам 55 или 65 лира ми е резервоара, но предполагам че е 55 Брава ТД100 98г 12 месец
    с каква скорост си карал!?!??! аз миналата седмица засякох моята от пълно до пълно с в-пауър дизел и разхода беше точно 8.04л/100кмтова със две пътувания от Пазарджик до София и обратно по магистралата със от 140 до 170км/ч останалото в София и Пазарджик...т.е. ~400км извънграда другото докато светна лампата и пак заредих в ПЗ и СФ...
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

колеги при мен разхода е 10 11 на 100 км градско но като знаем че няма кола която да ми е драпнала на светофар понеже сам млад шофиор и стила ми на каране е още много див и не се давам лесно на никои последниа пат се дарпахме с 1 S320 AMG е и здуха ме ама там говорим за мотор 5.0 над 200 кончета ама а моите са 2.4 125 сс но поне бях до гъза му което ме радва за това фиатче изван градско ми стапва някаде на 7 8 на 100 мисля че гд е добреМодерирано. Няма връзка с темата.1.8. Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.org
      Поздрави! Димитър

Коментар

80 - 120 скорост
        VTS 16V

Коментар

mitrity написа:
          колеги при мен разхода е 10 11 на 100 км градско но като знаем че няма кола която да ми е драпнала на светофар понеже сам млад шофиор и стила ми на каране е още много див и не се давам лесно на никои последниа пат се дарпахме с 1 S320 AMG е и здуха ме ама там говорим за мотор 5.0 над 200 кончета ама а моите са 2.4 125 сс но поне бях до гъза му което ме радва за това фиатче изван градско ми стапва някаде на 7 8 на 100 мисля че гд е добре
          Ти не можеш да пишеш, ама на светофарите пилот-изпитател Пътищата не са летища на които да си мерите п....те Другия път пробвай да се задърпаш с някой речник...
          EX: Fiat Brava TD100

Коментар

СтЗ-Димитровград100 извън, 50 в селата, един участък покарах с 130 - 4.6/100
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Русе-Калояново-Русе 4,3
              EX DELTA 1.9TDS
              ALFA 147 1.9 JTD 16V Powerеd by TST-Racing

Коментар

Хубаво нещо е 6тата предавка
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

днес до работа - 7.7 на 100 по компютъра... просто чудесен разход!само един път имаше леееееееееко стъпка - да чуя дрезгавия глас на петака оня ден ми даде 5.8 на извънградско. ама още не съм пробвал на дълго извънградско с новия термостат...
                  Fiat Punto 1.1-Синята птица
                  Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                  Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

В Пловдив на топъл двигател през деня в делничен ден успях да го сваля на 5.7!Поне за сега това ми е рекорда в града!

Коментар

На моята мария 100 се наложи да й бръкна в помпата за да намаля горивото щото градско 10 и тва е сега е значително по добре изчезна черният пушек като разликата в демаража е минимална

Коментар

СТЗ-ПЛД 140км/ч по гпс, на темпомат - 6/100На връщане с 120 по гпс и падна на 5.5/100
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

градско нормално каране 6.5, извънградско ~100 км/ч пада на 5браво jtd105 2000

Коментар

разход

Дайте съвет. 8 литра минах 60км. градско, тъкмо се вдигне стрелката и влезне между първа и втора черта на уреда за температурата и аз съм стигал. Тоест каране на студена кола 8 литра за 60 км.
                            Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
                            харчи: DOSTA

Коментар

Нормално е - малък град, къси разстояния, студена кола
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ами моята харчи различно според зависи от това колко и как я карам, градско е относително, извънградско се въртя около 5 + - половин литар в зависимост от скоростта която подържам, градско от 6 и малко до 8/9 съм стигал като 8/9 с климатик и с настъпване
                                мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
                                X