Princo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Princo написа:Като стана дума за рекорди, няколко страници назад, ето един резултат след няколко оптимизации от един колега, сами се сетете кой:90-100km/h 2ма души и багажс 215/45/17"п.с. резултатът е бил 3.9/100 ама е забравил да го снима и градското го е вдигнало на 4/100Stilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
коцев написа:Като запаля колата чукам три пъти на ръчката вдясно на волана на вътре и тогава почва да ти показва разхода на изминатите километри като потеглиш.Но първо трябва да си го нулираш като натиснеш този бутон и задържиш по продължително .Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
да, справих се след дълги мъки :D наистина от менюто се прави, но поне при мен става само когато колата е на контакт без да е запалена,когато е запалена излизат само 2-3 опции от това меню.та това е съвета към тези които искат да влизат в менюто - само на контакт без запален двигателStilo 1.9 JTD 115Hp
Коментар
-
Ето разхода на Стилото ми при изминати 616км Ловеч -Беклемето-Милеви скали и обратно през Шипка . 4.4л това си е много добре като съм карал от Септември до Ловеч с климатик :D За съжаление ще го обявя за продан защото мисля да си остана само с джипката и да си огранича пътуването че нещо движението стана къдраво.
Коментар
-
Пътуването за срещата на Милеви скали:Гоце Делчев - Белово, през Юндола - 4,2 л./100км., вече като се качих горе на Милеви скали показваше 5 л./100км.На връщане минах през Батак - Доспат - Гоце Делчев, пътя Батак - Доспат е УЖАСЕН. 40 км съм ги карал 2 часа.Общо за цялото пътуване: 360 км., средна скорост 38 км./ч., среден разход 5,1 л./100км.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар