СтЗ - ПлД - 100км/ч на аутобана - 4,5/100 , не мога да падна под тази стойност :DПлД - СтЗ - 140/150, с един ластик до 200 без малко - 6,3/100п.с. данни по борд комп., ама снимки няма да слагам да не ме обвините във фотошоп плагиатсво
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
BO написа:Лошо, че спамя, ама я кажи тогава какво е "тестови разход" и кое е "по стандарт"? Къде е разликата точно.А и кой казва, че задължително кара точното количество извънградско и съответно градско, за да отиваш на среден разход?.....Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
Reptile написа:BO написа:Лошо, че спамя, ама я кажи тогава какво е "тестови разход" и кое е "по стандарт"? Къде е разликата точно.А и кой казва, че задължително кара точното количество извънградско и съответно градско, за да отиваш на среден разход?.....A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Много Auto Build четеш :DFiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
-
На 19 септември го купих Стилото 1.9 JTD . Сторих мукает и при всяко зареждане си отбелязвах на един лист колко литра зареждам .До сега имам налети 160л и изминати 2,960 км . По компютъра се движа средно 5.0 и 5.1л . Километрите са смесени градско и извънградско като извън града се движа около с 90км и по магистралата 100-110км.Така ,че тоя разход е чудесен за мен .Мерцедеса ми 2.5Д дава повече разход 6.5л до 7.3 л на такива километри и същата скорост.
Коментар
-
Ето и от мен, срам, не срам... Старата школа или тека му викат OLD SCHOOL...TD100, Браво.градско - (120км - 8,6л) - 7,17л/100kmТова в София, две-три затръствания, 30-40км по околовръстното и останалото си е нормално, според мен, защото другото са си ексцесии...Начин на каране, до 2500 оборота, не съм се "състезавал" (със себе си, с кого друг)A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Ето и малко данни от мен,да се покефите малко,автомобила е една 13 год. Кромка/моята гордост/ :D .Та днес беше един мн.слънчев ден /11гр./-ден за тест.Начало,/топъл мотор/- кв.Д.Езерово-Бургас-гасене,след 5часа,/изстинал мотор/ и потегляне Бургас-Съдиево-кв.Д.Езерово- спиране.Общо 57км с 2.250гр,което е точно 3.95/100.Сега малко да поясня нещата,мерено е по метода пълно-пълно с разклащане до преливане!Маршрута е изминат съгласно правилника за движение, до 95км/ч и 2000об.дори доста ’’пенсионерско’’,без излишни изпреварвания и с галене пед.на гаста.Именно този тест ме накара още повече да си заобичам КромкатаFiat Croma 1.9TDid-96g
min-3.9/100
max-7/100
Коментар
-
Колеги , помогнете, Мареата гори 10)100 градско и то при галене на педала.Имам съмнения че датчика на входящият въздух е сдал багажа.Иначе няма пушилек . много добре набира,пали от раз,смених горивен и въздушен филтър.Мотора е 100 кончета 98 год.мерих по метода пълен резервоар,разхода извън града е около6.5, струва ми се множко.Има ли начин да й намаля горивото????????????????
Коментар
-
разхода
абе аз карам фиат брава 1.9ТД тук вав варна и си я засичам пт време на време изван градско като карам до 100 км сам я засичла гори ми 4.8 -5 карам я до 2000 оборота и сменям предавка иначе градско ако карам бавно смисал пак до 2000 оборота и да сменям без да настапвам рязко де гори 7 и малко а иначе ако си я жегна на някои светофари да не кажа и на гонка като иде се качва кам 8.5-9 зависи така че много зависи от самото каране на една кола така че караите разумно и бавно ако искате да гори малко ако не както си знаете :D ами от мен леко и безавариино каране на всички през новата годинаTheHell
Коментар
-
След смяна на разпръсквачите напълних резервоара до горе и за да не загасна някъде между Враца и магистралата вчера налях за 20лв. Днес след като ми светна лампата долях 50л отново до горе. С това гориво изминах 1020км. Карането е 50-50 градско/извънградско.А ето това ми е разхода според комп. в съвсем друго засичане.Маршрута е от Нови Искър до Аерогарата -28км в едната посока. Като от това разстояние имам и стотина километра в самият център на София.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар