cekop написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
emzo написа:cekop написа:emzo написа:С 3ма души - СтЗ - Сливен -90-100км/ч - 4,5/100С 3ма души - СтЗ - Сливен - Карандила - Сливен - 5,5/100С 3ма души - Сливен - Стз - 100-110-120-140 т.е. настъпвах си я, когато можеше - 5,2/100FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
Пичове, нали Ви помолих като си давате разходите да ги завишавате с по литър, ПОНЕ. Остави си колата да ти работи на празен ход на място и засичи 60 минути и кажи колко грамчета нафтица си израсходил. Евала на разхода на колегата 8.8 Това си е разход. Какви са тия 4.5 ? Аз си го правя 10. Ела карай в Търново и ще видиш оклко ще ти е, поне х2.Фиат МАРЕА 1.9 ТД100
харчи: DOSTA
Коментар
-
avent написа:Пичове, нали Ви помолих като си давате разходите да ги завишавате с по литър, ПОНЕ. Остави си колата да ти работи на празен ход на място и засичи 60 минути и кажи колко грамчета нафтица си израсходил. Евала на разхода на колегата 8.8 Това си е разход. Какви са тия 4.5 ? Аз си го правя 10. Ела карай в Търново и ще видиш оклко ще ти е, поне х2.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
avent написа:Пичове, нали Ви помолих като си давате разходите да ги завишавате с по литър, ПОНЕ. Остави си колата да ти работи на празен ход на място и засичи 60 минути и кажи колко грамчета нафтица си израсходил. Евала на разхода на колегата 8.8 Това си е разход. Какви са тия 4.5 ? Аз си го правя 10. Ела карай в Търново и ще видиш оклко ще ти е, поне х2.
Коментар
-
jsivkov написа:jsivkov написа:520 km - 45,94 литра нафта Ром петрол.място - Варна градско. с доста задръствания.каране - нормално, спортно на моменти.разход - 8,84 л/100км.дистанциите са около 8-9 км. в посока.начин на измерване пълен до пълен резервоар._______
146 JTD
Коментар
-
pr_00f написа:И защо трябва да си слагам ПОНЕ литър отгоре не можах да разбера ?Опа сетих се - сигурно като ходя да сипвам ми колонката отчита по-малко от колкото съм сипал.И понеже съм много много готин тип веднага ще ви кажа къде зареждам , за да идете да ударите далаверката.София, ул. Резбарска, бензиностанция ЕКО - 3-та колонка.п.с За ~17000 км. изминати с тази кола си мисля, че статистиката ми вече е относително точна.Fiat Marea JTD 105 09.2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар