BEX---GT---TDi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
gdd55
-
trustworthy написа:A някой да се е сетил за съдържанието на сяра в горивото Щото гледам, че доста хора хвалят предимно нафтата на лукоил. При Шел по-скъпата нафта е с по-ниско съдържание на сяра. За ОМВ не знам, но не искам да гичувам, след като ми заредиха половин резервоар чиста вода веднъж.Процентното съдържание на сяра е доста важен показател за едно гориво
Коментар
-
doofiat написа:trustworthy написа:..._______
146 JTD
Коментар
-
вчера как се изнервих, че не вървеше Фиату, на Цариградско, лява лента, бе карам си на 4та с 1600-1700 оборота и не върви, та не върви, аааа викам си стига толко, вкарвам 3 - 2100-2200 оборота беше и педала до долу - за нула време отиде до 4000 оборота и като гледам в задното огледало, не виждам колата зад мен...... не че ускорих толкова бързо, а просто от чернилката така май не е икономично, ама от време на време си е приятно да се усети истинската сила на турбото :D пп за чернилката преувеличавам, не беше толкова много, но си имаше, а и знам, че си е нормалноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
gdd55
BEX---GT---TDi написа:вчера как се изнервих, че не вървеше Фиату, на Цариградско, лява лента, бе карам си на 4та с 1600-1700 оборота и не върви, та не върви, аааа викам си стига толко, вкарвам 3 - 2100-2200 оборота беше и педала до долу - за нула време отиде до 4000 оборота и като гледам в задното огледало, не виждам колата зад мен...... не че ускорих толкова бързо, а просто от чернилката така май не е икономично, ама от време на време си е приятно да се усети истинската сила на турбото :D пп за чернилката преувеличавам, не беше толкова много, но си имаше, а и знам, че си е нормално
Коментар
-
не, колега, ти май по-рано не ме разбра, имах предвид, че сменям на по-ниска предавка, чак като оборотите паднат до това ниво - 1300, иначе не сменям бавно :D примерно съм бил на 4, ама колите се забавят и чак като ми паднат оборотите на 1300, тогава връщам на трета, ама това е супер рядко, по-често в такава ситуация направо си карам по инерция :D иначе, като гледам, май разходът си ми е нормален, за градско, зимата...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
doofiat написа:Преди 10 минути се засякохме на Горнобански с колегата НСО с Уно 1,3 ie турбо.Колицата му е малка, ама толкова бързо ускори, че в един момент помислих, че нещо се прецака по колата ми.Много бърз бръмбазък въпреки, че бях настъпил Брадвата :D Поздравления НСО :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:doofiat написа:Преди 10 минути се засякохме на Горнобански с колегата НСО с Уно 1,3 ie турбо.Колицата му е малка, ама толкова бързо ускори, че в един момент помислих, че нещо се прецака по колата ми.Много бърз бръмбазък въпреки, че бях настъпил Брадвата :D Поздравления НСО :D
Коментар
-
gdd55
doofiat написа:Nino написа:doofiat написа:Преди 10 минути се засякохме на Горнобански с колегата НСО с Уно 1,3 ie турбо.Колицата му е малка, ама толкова бързо ускори, че в един момент помислих, че нещо се прецака по колата ми.Много бърз бръмбазък въпреки, че бях настъпил Брадвата :D Поздравления НСО :D
Коментар
-
добре колеги, а ще ми се вдигне ли много разхода ако по-често и да не кажа редовно си карам над 2000оборота, че просто под тях няма живот Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 толкова е мудна, че имам чувството, че 1.2 върви повече, за 1.4 съм сигурен пък и се чудя, много ли я карам градско от последната магистрала са минали има нема 700-800км, а пък и в града от време на врреме си го поизпържвам - до към 4000, и не би трябвало да се е запушило, един съсед, стар дизелджия ми каза, че е нормално... та чуууудя се и се мая и си мисля за бензинаA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар