Ibiza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Теоритиците си лаят, голфа си върви!
-
Valiosport написа:nsn написа:Valiosport написа:Ето какво се случва с разхода като настъпвам на всеки светофар да се чува бруталния звук на VNT турбината http://vbox7.com/play:26032610adBravo 1.9d 97г
Коментар
-
superfiata написа:софия-китен-софия.скорост по магистралата нито повече нито по малко от 140 в двете посоки по магистралата.бургас-китен-бургас 80-90 средна скорост.разход 65 литра.аз мисля че това е много за 900 километра.Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
Fiat Punto 1,2'98
Коментар
-
Колеги, днеска ходих да питам за тръби с по-голям диаметър за да сменя тръбата на генерацията и човека който правеше ауспуси ме пита какво така жужи и веднага ме попита катализатора махнат ли е и аз му казах, че има шев и някой преди мен го е махнал и като вкарахме колата на канала без да го сваля разбра че не е изтърбушен напълно и като го разрязахме вътре имаше метални парчета и нещо като решетка което беше застанало точно на изхода на катализатора и запушваше генерацията, изчисти тръбите отвътре с едни жила и колата е ракета Ако имате усещане, че колите ви не дърпат на високите обороти е много вероятно проблема да е заминал катализатор ...Колкото до разхода не мога да кажа дали ще е по-нисък без катализатор и с права тръба до отзад, но със сигурност турбото се натоварва по-малко и колата е доста по-динамичнаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
tyson написа:Valiosport зави ми се свят от клипа ти. А защо пърди така турбото като разтоварва?FIAT BRAVO JTD105 - Турбо IHI RHF5 VL18, JTD115 инжектори, генерация на 60мм, къстъм ремап, ХГТ маховик и съединител, маслен радиатор.
Коментар
-
noriaga написа:100 км. само градско в София. 22км/ч средна скорост - 10,9/100 по комп....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Така по темата имам следните наблюдения: Колата е Браво 1,9 JTD 105 без ремап.Извънградско със скорост 80-90 км/ч по второкласни пътища - 4,5л.Извънградско със скорост 100-110 км/ч (тук там 140-150) по магистрален път - 5-5,6л.Извънградско със скорост 140-150 км/ч - 6,3-7,5л.Градско - 6,5-7,5 зависимост колко се натиска.FIAT BRAVO 1.9 JTD 105, 99г.
Коментар
-
Xaus написа:noriaga написа:100 км. само градско в София. 22км/ч средна скорост - 10,9/100 по комп....04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар