Колко беше твоята 90 или 105 коня ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
За разход 6.5 градско не мога да си мечтая. През лятото с много мъка и късмет по светофарите съм я докарвал до към 7.2 иначе средно 7.5-7.7. А за добавките съм чувал много противоречиви мнения от задължителна профилактика до вредни при изправен дизел. В Ауто Италия майсторчето каза ’ не сипвай в никакъв случай ’. Лятото аз сипах redex честно казано не видях особена разлика.Fiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
-
trota написа:За разход 6.5 градско не мога да си мечтая. През лятото с много мъка и късмет по светофарите съм я докарвал до към 7.2 иначе средно 7.5-7.7. А за добавките съм чувал много противоречиви мнения от задължителна профилактика до вредни при изправен дизел. В Ауто Италия майсторчето каза ’ не сипвай в никакъв случай ’. Лятото аз сипах redex честно казано не видях особена разлика.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
не е лоша кола , но е за спокойно каране амортисорите и пружините са настроени за комфортно използване ,вози меко , някои колеги слагат 35мм скъсени пружини , разбира се губят от комфорта на возията , но могат да карат по спортивно ,и по спокойно влизат в завоите , а за мотора - с ремап без дим и пушек се изкарват 140 кс , ако не те е грижа за пушека от зад че и 170 к сLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Immortal написа:pixelbs написа:105 кс ,линеата никога не е имала 90кс моторpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
pixelbs написа:trota написа:За разход 6.5 градско не мога да си мечтая. През лятото с много мъка и късмет по светофарите съм я докарвал до към 7.2 иначе средно 7.5-7.7. А за добавките съм чувал много противоречиви мнения от задължителна профилактика до вредни при изправен дизел. В Ауто Италия майсторчето каза ’ не сипвай в никакъв случай ’. Лятото аз сипах redex честно казано не видях особена разлика.
Коментар
-
Идеше реч за 1.6 мултиджет, че при Линеа не е имало 90к.с. версия. 1.3 е куцо магаре за мен.Чаве и на мен ми е интересно :D------------Тия дни джитках при +15гр и средния разход при 100км/ч темпомат и доста резки изпреварвания с предавки надолу и газ до ламарината падна на 4,1 и пак е много. Преди на -3гр беше 4.4 някъде.Започвам тестове с началото на инжекцията и ще се тества при една и съща средна скорост или ще падне под 4 или ще се разделямеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Откак се затопли - дизела пак си е дизел. По едно време се бях отчаял - десетката ме "закотви", докато аз изкарвах повече време около и извън колата в опитите си да я чистя и размразявам, отколкото в нея с идеята да ме отнесе на 1-2 км. от дома...Луда работа.ПС: Линеа-та не е никак лоша кола...обаче явно хората си ги карат и нямат причини да се разделят с тях. 1.6 Мджет несе намира из родните ни пазари. Все още...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
emzo написа:Идеше реч за 1.6 мултиджет, че при Линеа не е имало 90к.с. версия. 1.3 е куцо магаре за мен.Чаве и на мен ми е интересно :D------------Тия дни джитках при +15гр и средния разход при 100км/ч темпомат и доста резки изпреварвания с предавки надолу и газ до ламарината падна на 4,1 и пак е много. Преди на -3гр беше 4.4 някъде.Започвам тестове с началото на инжекцията и ще се тества при една и съща средна скорост или ще падне под 4 или ще се разделямеA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
chaveto написа:pixelbs написа:trota написа:За разход 6.5 градско не мога да си мечтая. През лятото с много мъка и късмет по светофарите съм я докарвал до към 7.2 иначе средно 7.5-7.7. А за добавките съм чувал много противоречиви мнения от задължителна профилактика до вредни при изправен дизел. В Ауто Италия майсторчето каза ’ не сипвай в никакъв случай ’. Лятото аз сипах redex честно казано не видях особена разлика.Linea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
Immortal написа:pixelbs написа:105 кс ,линеата никога не е имала 90кс моторLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар