На жената ситроен ц3 1,4 хди 68к гори смесено между 4,9 и 6,за няколко месеца идва 5,5 лятото само с клима.Нейното каране е странно,все се чудех как качва мареята от 10-11 до 14-15.И продължавам да се чудя ако бях намерил читаво пунто 1,3 какво щеше да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пълен кенеф се оказа тоз мотор http://youtu.be/vlcbPv9p3dg - 100km/h темпомат, тди110 с ремап до същите коне твърдо 4, а дори няма 6та предавка !http://youtu.be/ttE5rx5-6Tk - 130km/h темпомат - също много висок разход, отново язък за 6тата предавка.Поне Лагуна 2.2 дци гори много отгоре, за успокоениеF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Арее, стига рива!Ама се кефиш, нъл?Ако искаш да се замълчиш, да ти пусна същия дисплей на бензинката?Днеска я разходих до Филибето, с градското - 6,6/100 бензин. Направо съм приятно изненадан. Ама оня ден в снега трипа показваше 15/100, така че нимой са оплаква от 4,4/100.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Поне Лагуна 2.2 дци гори много отгоре, за успокоение
Коментар
-
На дъщерята Фиат Браво JTD 100 сток ---->771 km---48,33 л. нафта----6,27л./100км. аз я зареждам, така че да видя нафтата до капачката. Маршрут София, Красна поляна ---УНСС---Красна поляна, всеки делничен ден.На сина Фиат Браво JTD 105 сток--->708 km---51,20 л. нафта----7,23л./100км. аз го зареждам, така че да видя нафтата до капачката. Маршрут София, Красна поляна ---ТУ (ВМЕИ) ---Красна поляна, всеки делничен ден.Зареждам на една и съща бензиностанция Екто дизел, на една и съща колонка................Явно на единият крака е по тежък............
Коментар
-
gts.best написа:На дъщерята Фиат Браво JTD 100 сток ---->771 km---48,33 л. нафта----6,27л./100км. аз я зареждам, така че да видя нафтата до капачката. Маршрут София, Красна поляна ---УНСС---Красна поляна, всеки делничен ден.На сина Фиат Браво JTD 105 сток--->708 km---51,20 л. нафта----7,23л./100км. аз го зареждам, така че да видя нафтата до капачката. Маршрут София, Красна поляна ---ТУ (ВМЕИ) ---Красна поляна, всеки делничен ден.Зареждам на една и съща бензиностанция Екто дизел, на една и съща колонка................Явно на единият крака е по тежък............Fiat palio 1.7td
Коментар
-
JTD 100 по принцип трябва да е една идея по-икономично, незнам какво Ви учудва разликата :D Но и на двете коли, разхода е чудесен според мен."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Пресен разход от днес сутринта час пик София. Маршрута е хотел Плиска - Цариградско -Университета - Петте Кьошета - Пирогов - кв. Сердика и обратно. На отиване с доста чакане на Орлов мост и Университета - на връщане минах сравнително бързо... Средна скорост 18км/ч. дистанция 21км. 2 мин. остъргване на предния прозорец сутринта на работещ мотор. Карал съм икономично смяна на скорости около 2000 - 2300 об/мин.http://www.youtube.com/watch?v=dyyhbU8-lXQFiat Croma 1.9Mjet 8V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар