Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

i4kin написа:
    Колеги някой от вас да се е сблъсквал с джаджа наречена "sharkfuel"..гледам напоследък много се тръби за това ..И се си мисля,че си е поредния трик за да вземат парите на хората!
    А според теб ако помислиш логично, как може нещо дето се бодва в запалката да ти спестява гориво
    Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Към днешна дата 10,5/100 чисто градско.С това въртене на гуми и тоя шибан сняг не мога да я смъкна повече.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Само градско, по трип, със средна скорост 13км/ч - 11.1/100Сигурно не ми е зацепен ремъка как требе или помпата ми не прави налягане или турбото ми е преебано или дюзите са ми запушени или ми задържат колелата или нямам компресия или карам с продаваната калпава нафта в България или дебитомера ми не работи .... и сигурно не знам как да ги тествам всичките тия неща Важното е да има хора да се хвалят, че им гори 6 градско .....
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Само да добавя щрихи към предния ми пост с разхода.Стил на каране:2,3-рядко 4-та скорост. В повечето време 20-30км/ч.
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Последната ми засечка е около 10-11л /100 км. и касае последните десетина дни, където карах изцяло градско с доста работа на място докато размразявам...
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Вчера по трип от вкъщи до работа при минус 11гр. 4км. среден разход 14л./100км. И на мене всичко ми е преебано като при Емзо
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Чух, че БМВ 118d горели нечувано малко и се чупели макар и незначително само през високосна година. Собствениците им се мъчели, мъчели и все не успявали дори в суровите зими в градско каране да направят разход над 7 литра...Току що един контрагент ми се хвалеше, а аз го гледах, като гладно цигане - кебапче. Хем БМВ си е марка, хем пък е и икономична...Въпреки това за да не погазвам ФИАТ-а с половин уста казах: "И аз така". ...и откровено гледах след него с идеята да сменям возилото с нЯщо такова па дори и да преувеличава истината с 30%. :P
                A17DTС/S
                Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

В този студ не знам как докарват разход от 6-7/100, сигурно само ги бутат. Аз съм с новата крома и под 10/100, нито на компютър нито на пълен - пълен не излиза!

Коментар

hondacbr написа:
                    В този студ не знам как докарват разход от 6-7/100, сигурно само ги бутат. Аз съм с новата крома и под 10/100, нито на компютър нитон, на пълен - пълен не излиза!
                    150/ 200 коня как да ти дадат по-малък разход? На последното засичане моята даде7,5л на чисто градско при тоя студ. А и съпостави маса/ мощност и разните му там катализатори и ДПФ-и и сметката предполагам ще излезе вярна.
                    Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

emzo написа:
                      Само градско, по трип, със средна скорост 13км/ч - 11.1/100.....
                      Много арно бе.Туй ще да си я галил, което се съмнявам.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

150 кончета, и ме дразни че тъкмо загрее и трябва да я спирам. Тези дни ще имам и доста извънградско и ще стане ясно как е с разхода. Но като цяло при този студ и 10ката се ядва!

Коментар

Напролет ще падне на 8, а лятото с климатик пак 9-10
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                            Напролет ще падне на 8, а лятото с климатик пак 9-10
                            Бреееее, доживЕх...Да не съм единствения с такъв разход. Емо, явно е от марката. Дай да препоръчаме на политиците да карат Алфи, белким се научат на честност
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

тди гори по-малко и точно ти можеш да го потвърдиш
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                                тди гори по-малко и точно ти можеш да го потвърдиш
                                Истина е, потвърждавам. Само дето е по шумен и върви по малко. При равни други условия. Най вероятно тди ако го напомпим да върви като жтд-то при еднаква кубатура и той ще гори същото.
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X