Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
ntodorov Добре дошъл в клуба на късите преходи през зимата. Поне си честен.На мен лично Лабрито ми хапва в момента (като се има предвид, че не е много студено, дори не е истинска зима) 9,5-10/100. 9 е недостижима цел градско през зимата.За около 15 мин. градско ми загрява що горе долу нормално."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
emzo написа:Как бе, чакайте сега някой да ви убеждава , че стилото му гори 7 на 100 или пък бравото му 6 на 100STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
Дооообре, ние ядем доматите с колците.---------deforse написа:Какви са тия разходи да се неначуди човек. Моята брава прави в града около 11-12, а на извънградско 7,5. Течове вече няма (оправиха помпата), сменени филтри.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Аре стига и ти като Дидо Любенов .... на ТД100 дебитомера служи само за управление на ЕГР-а, с него без него ... все тая.Fiat Brava 1.9TD 100
Коментар
-
За под капака гаранция течове вече няма. Днес смених и няколко стягащи скоби, че придърпваше от някъде въздух. Сега ще я следя. Не съм отварял само отзад в багажника капачето, дето е за към резервоара да погледна там за течове, но в купето не ми смърди на нафта. Не вчрвам от там да сълзи.Fiat Brava 1.9TD 100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар