emzo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Не искам бе Явка, кефи ме да имам 7100рпм, кефи ме да не ми вибрира задника на всеки светофар, да не ми вие 1749, тракторния шум да го няма, да загрява до работна температура за нула време, да имам парно като бял човек.. и так далее.Намери ми дизел, дето да ги няма тия проблеми и ще се върнаF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Не искам бе Явка, кефи ме да имам 7100рпм, кефи ме да не ми вибрира задника на всеки светофар, да не ми вие 1749, тракторния шум да го няма, да загрява до работна температура за нула време, да имам парно като бял човек.. и так далее.Намери ми дизел, дето да ги няма тия проблеми и ще се върнаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:emzo написа:Не искам бе Явка, кефи ме да имам 7100рпм, кефи ме да не ми вибрира задника на всеки светофар, да не ми вие 1749, тракторния шум да го няма, да загрява до работна температура за нула време, да имам парно като бял човек.. и так далее.Намери ми дизел, дето да ги няма тия проблеми и ще се върнаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
emzo написа:Не искам бе Явка, кефи ме да имам 7100рпм, кефи ме да не ми вибрира задника на всеки светофар, да не ми вие 1749, тракторния шум да го няма, да загрява до работна температура за нула време, да имам парно като бял човек.. и так далее.Намери ми дизел, дето да ги няма тия проблеми и ще се върнаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Аз пък както няколко пъти съм ти казвал, не искам вече миризми на газ, треперещи ниски обороти, дръкане откъм гърнетата, лоша работа на бензин, мнима икономия на градско, постоянно чоплене и настройване на гЪзовата, пълна липса на динамика.... Трябва да е поне 150 магарета, за да остане нещо на газ.... И так далеее...F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:Yavor написа:Аз пък както няколко пъти съм ти казвал, не искам вече миризми на газ, треперещи ниски обороти, дръкане откъм гърнетата, лоша работа на бензин, мнима икономия на градско, постоянно чоплене и настройване на гЪзовата, пълна липса на динамика.... Трябва да е поне 150 магарета, за да остане нещо на газ.... И так далеее...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
При газта единствено е по евтино и нищо друго. Вибрира....... кое При мен нищо не вибрира, нито пък трака като трактор... Да една идея по бавно загрява от бензин, да не кажа, че като е яко студ въобще не загрява, но топло си има Миналата седмица 3-ри човека, ремарке и мотоциклет в ремаркето. Автомобил 115к.с на газ...... е няма такава мъка.Иначе печицата се вижда в подписа колко гори :D
Коментар
-
S_BANKOV написа:Явка, и аз искам токова ама комби, това е перфектната семейна колаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:S_BANKOV написа:Явка, и аз искам токова ама комби, това е перфектната семейна колаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
коцев написа:Що ли ми се струва ,че всички наблягате на бягането на колата ,вместо на икономичноста и на гориво , на поддръжка , на удобство . Оставете го това бягане , то няма къде да избяга . :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Абе така да е , но да не стане като това БМВ ,че.... http://news.ibox.bg/news/id_1821871479
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар