Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как карате дизелите си? Колко ви горят?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emzo написа:
    Това са данни на газ Боби, багажник имам, метана се убедих, че не е за мен.Явка толкоз ме е яд, че ..... ходя сега на нефролог, защото ги няма вибрацииите от дизела и няма кой да ми троши камъните в бъбреците.
    Ей ама и ти като котка не падаш по гърба си...Признай си бе човек!Признат грях, половин грях! Нии ше тъ земем убратно у сектата, даже и с мирис на чесън!Добре поне че от пръднята избяга!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не искам бе Явка, кефи ме да имам 7100рпм, кефи ме да не ми вибрира задника на всеки светофар, да не ми вие 1749, тракторния шум да го няма, да загрява до работна температура за нула време, да имам парно като бял човек.. и так далее.Намери ми дизел, дето да ги няма тия проблеми и ще се върна
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Не искам бе Явка, кефи ме да имам 7100рпм, кефи ме да не ми вибрира задника на всеки светофар, да не ми вие 1749, тракторния шум да го няма, да загрява до работна температура за нула време, да имам парно като бял човек.. и так далее.Намери ми дизел, дето да ги няма тия проблеми и ще се върна
        Ако не държиш точно на 7100 оборота, то всичко друго е лесно.Ама с тези обороти слагаш границата. Като с държавните поръчки, даваш спецификации на само един уред в света и този, който ги притежава печели търга. А за първи път чувам някой да не иска да му бута дупарата някоя турбина :D
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Портфейла ако бута в обратна посока и разлика с вървежа на бензинките няма

Коментар

BO написа:
            emzo написа:
            Ако не държиш точно на 7100 оборота, то всичко друго е лесно.Ама с тези обороти слагаш границата. Като с държавните поръчки, даваш спецификации на само един уред в света и този, който ги притежава печели търга. А за първи път чувам някой да не иска да му бута дупарата някоя турбина :D
            По-скоро намеква за дългите скорости на бензинката, която вдига обикновено над 100 на 2ра, а на дизела си на 3та задълже. Както и извънградско, всяко село- 4та, с бензинката може да кара с 40 на 5-та и със 200 пак на 5та.
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

emzo написа:
              Единственото за което съм съгласен с тебе е парното, другото или е специфично за всяка кола, или е субективно...Ама такова мръзнене зимата няма, вярно е Аз пък както няколко пъти съм ти казвал, не искам вече миризми на газ, треперещи ниски обороти, дръкане откъм гърнетата, лоша работа на бензин, мнима икономия на градско, постоянно чоплене и настройване на гЪзовата, пълна липса на динамика.... Трябва да е поне 150 магарета, за да остане нещо на газ.... И так далеее...Истината е че с удоволствие бих си взел това:http://www.cars.bg/u731750И няма да му турна газ, повярвай ми, щото на тоя мотор и да искаш-не може, само течна фаза става...Ама слаб ми е финансово кръста... Не само за да го купя, а за да го зареждам, щото при мене дизела папка 10, тва ше папка 20...

Коментар

Yavor написа:
                Аз пък както няколко пъти съм ти казвал, не искам вече миризми на газ, треперещи ниски обороти, дръкане откъм гърнетата, лоша работа на бензин, мнима икономия на градско, постоянно чоплене и настройване на гЪзовата, пълна липса на динамика.... Трябва да е поне 150 магарета, за да остане нещо на газ.... И так далеее...
                Нямам нито един от описаните проблеми (вече !!!), като се видим ще скрия ключа за превключване и с лаптопа ще сменям режимите и ще отгатваш на какво караш
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                  Yavor написа:
                  Аз пък както няколко пъти съм ти казвал, не искам вече миризми на газ, треперещи ниски обороти, дръкане откъм гърнетата, лоша работа на бензин, мнима икономия на градско, постоянно чоплене и настройване на гЪзовата, пълна липса на динамика.... Трябва да е поне 150 магарета, за да остане нещо на газ.... И так далеее...
                  Нямам нито един от описаните проблеми (вече !!!), като се видим ще скрия ключа за превключване и с лаптопа ще сменям режимите и ще отгатваш на какво караш
                  Сигурно е така, до напролет като почнат да дрънкат гърнетата... А това е завинаги

Коментар

При газта единствено е по евтино и нищо друго. Вибрира....... кое При мен нищо не вибрира, нито пък трака като трактор... Да една идея по бавно загрява от бензин, да не кажа, че като е яко студ въобще не загрява, но топло си има Миналата седмица 3-ри човека, ремарке и мотоциклет в ремаркето. Автомобил 115к.с на газ...... е няма такава мъка.Иначе печицата се вижда в подписа колко гори :D

Коментар

Явка, и аз искам токова ама комби, това е перфектната семейна кола
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        Нали, и аз затова съм я харесал!Ако се наложи - и бебешка количка може да събере С тая в подлакътника вървят хапчета против повръщане предназначени за пасажерите със слаби стомаси!

Коментар

Yavor написа:
                          S_BANKOV написа:
                          Нали, и аз затова съм я харесал!Ако се наложи - и бебешка количка може да събере С тая в подлакътника вървят хапчета против повръщане предназначени за пасажерите със слаби стомаси!
                          Доказано, че дизела върви повече, така че вземи си 2.4жтд Ку4, ама за жалост трудно откриваеми А за хапчетата не си прав. По-добре само пликове, в които да повърнеш.Едно е да кажеш - как върви, щях да повърна.Друго си е да кажеш - как повърнах от вървежа не е истина
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Що ли ми се струва ,че всички наблягате на бягането на колата ,вместо на икономичноста и на гориво , на поддръжка , на удобство . Оставете го това бягане , то няма къде да избяга . :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                              Що ли ми се струва ,че всички наблягате на бягането на колата ,вместо на икономичноста и на гориво , на поддръжка , на удобство . Оставете го това бягане , то няма къде да избяга . :D
                              Щото г-н Коцев аз лично съм се отказал да се боря за икономичност Поддръжката знаем че е скъпа За удобството не се съмняваме изобщо...Така като гледам само бягането ни е останало да го пробваме!Боби, прав си напълно че дизелака сигур по ше бега с КУ4, особено след едно ремапче Яко оспамих, спирам се!

Коментар

Абе така да е , но да не стане като това БМВ ,че.... http://news.ibox.bg/news/id_1821871479
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X