BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как карате дизелите си? Колко ви горят?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bahricin написа:коцев написа:Ами аз така и така не я използвам турбината .
Коментар
-
коцев написа:bahricin написа:коцев написа:Ами аз така и така не я използвам турбината .
Коментар
-
emzo написа:avvasilev написа:Явно и аз трябва да отида на доктор за този десен ахилес ... 10/100 градскоI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
коцев написа:Карането нормално има още куп предимства . По малко износване на спирачните дискове , на гумите, на предницата , на семейния бюджет и въобще на всичко. . :D :Dpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
emzo написа:avvasilev написа:Явно и аз трябва да отида на доктор за този десен ахилес ... 10/100 градскоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Бай ти Иван от 94 година премина на дизелови коли и това дето го пишеш аз не му вярвам . 10 години карах Мерцедес 190 петак и с него съм карал бавно и нищо се не запече . :D Фиат Уно 1.3 дизел също си работи без да събира сажди.КИАта Спортич в момента пак си я карам с около 2000 оборота и нямам проблем .Тъй ,че не питай старило ,ами питай патило. :D Но да спрем до тук в тая тема защото тя е само за разхода . :D
Коментар
-
коцев написа:Ами след като 45 години имам зад волана ,значи съм уврял и прекипял. Миналата седмица направих един експеримент. Пътувах всеки ден от Ловеч до Троян и от там на басейна на Чифлика . Пътя от Ловеч до Троян го направиха перфектен . Та единия ден засичам времето на тръгване и карах малко като вас младежта на ръба на максималната скорост демек 90-100км и влизах в завоите малко със страх . На другия ден си карах както си карам винаги спазвайки всеки знак и ограничение и пак засякох времето . Теглих калема и се оказа че първия ден карайки малко рисково съм стигнал по бързо с някакви си 4 минути . Разтоянието е 36км . Та има ли файда от ползата човек да рискува за някакви няколко минути ? Няма . Има полза от това че по бавно му се изпразва потфейла. :DFiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
коцев написа:Бай ти Иван от 94 година премина на дизелови коли и това дето го пишеш аз не му вярвам . 10 години карах Мерцедес 190 петак и с него съм карал бавно и нищо се не запече . :D Фиат Уно 1.3 дизел също си работи без да събира сажди.КИАта Спортич в момента пак си я карам с около 2000 оборота и нямам проблем .Тъй ,че не питай старило ,ами питай патило. :D Но да спрем до тук в тая тема защото тя е само за разхода . :Dpetito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
BO написа:emzo написа:avvasilev написа:Явно и аз трябва да отида на доктор за този десен ахилес ... 10/100 градскоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар