Ще пробвам с добавка и яко газ. Понеже нещо не ми се връзват нещата. Колата не пуши,върви нормално.Няма тресеници и нито 1 симтом че нещо не е наред пък дюзите пикаят и харчи 12л. Според графиката на 1600 бара пикаят най много. На по малко налягане по малко пикаят. С една добавка и яко газ ще пробвам. Но незнам как да разбера резултат след като си компенсират тия инжектори на компа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Крома 1.9 120кс.
Collapse
X
-
За момента съм ги дал на други хора чакам да кажат те мнение. Но като видяха графиката с данните казаха че колата трябва да е тотал. Следователно им обесних че няма нито 1 симптом за нещо освен че харчи повече. Казаха че ако са леш и 4 дюзи колата е нямало да е в час грам. Чакам да се обадат и така.
Коментар
-
Съгласен съм с последните ти майстори,звучи по-истинско някак си .С фиат еку скан може да го видите в проценти на колко го дава запушен,аз лично съм тествал на моята на 70 процента запушване ми показваше, давам принудителна регенерация за която много хора казват,че е опасно и ако не ти е у ред мотора можело да се случи нещо,но за щастие при мен нищо не се случи и след регенерацията беше на 26 процента ,сега в последно време не съм го гледал.Самата регенерация мотора трябва да е загрял поне до 70 градуса и започва едно форсиране на колата на 3500 оборота и така около 10 мин.,и в това време са ми казвачи ,че колата бута принудително повече нафта за да може да вдигне по-бързо висока температура във филтъра.
Успех!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар