И така имам си духче в колата, лощо духче от Милано.
Проблема е следния антифриза ми изчезва. Около 700 грама на седмица или на 500 до 600 км.
ОБАЧЕ:
1. прави го само при градско каране - правих два прехода единия до силистра и обратно и един до бургас и обратно антифриза не мръдна и двата прехода бяха по бързия метод.
2. водната помпа е нова, термостата е нов, антифриза е г12.
3. капачката на казана работи. - държи си налягане.
4. всички скоби са сменени - причината е че се създава налягане което почва да надува и се опитва да избива през маркучите.
5. Няма грам бял пушек
6. няма следи от антифриз от течове.
7. и двата резиркулационни пътя са чисти и си тече в казана от щуцера.
8. тапите са здрави.
9. колата държи перфектна температура и в града и на дълго.
10. маслото е перфектно
Това което ми се върти е да сипя ароматизатор в антифриза и да си играя на кученце. както и да сваля свещи и да надувам от там за да търся балончета. обаче и двете неща ми се струват нелогични на база гореизброеното.
та моля за идеи щото вече ми писва. най лесно е да отсека тиквата ама дали има смисъл незнам.
Проблема е следния антифриза ми изчезва. Около 700 грама на седмица или на 500 до 600 км.
ОБАЧЕ:
1. прави го само при градско каране - правих два прехода единия до силистра и обратно и един до бургас и обратно антифриза не мръдна и двата прехода бяха по бързия метод.
2. водната помпа е нова, термостата е нов, антифриза е г12.
3. капачката на казана работи. - държи си налягане.
4. всички скоби са сменени - причината е че се създава налягане което почва да надува и се опитва да избива през маркучите.
5. Няма грам бял пушек
6. няма следи от антифриз от течове.
7. и двата резиркулационни пътя са чисти и си тече в казана от щуцера.
8. тапите са здрави.
9. колата държи перфектна температура и в града и на дълго.
10. маслото е перфектно
Това което ми се върти е да сипя ароматизатор в антифриза и да си играя на кученце. както и да сваля свещи и да надувам от там за да търся балончета. обаче и двете неща ми се струват нелогични на база гореизброеното.
та моля за идеи щото вече ми писва. най лесно е да отсека тиквата ама дали има смисъл незнам.
Коментар