Мирише ми на нафта някъде от двигателя. Не мога да определя от къде точно но се усеща при затворен капак ако се доближа. Това е от вчера.Не ми остава време да локализирам мястото, но на пръв поглед нищо не забелязвам. Какъв може да е проблема, сериозен ли е или си е нормално това.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирише на нафта
Collapse
X
-
Re: Мирише на нафта
bogidar написа:Мирише ми на нафта някъде от двигателя. Не мога да определя от къде точно но се усеща при затворен капак ако се доближа. Това е от вчера.Не ми остава време да локализирам мястото, но на пръв поглед нищо не забелязвам. Какъв може да е проблема, сериозен ли е или си е нормално това.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Ми баце отиваш до магазина за наи добре копуваш си 1 метар маркуч като този,сменяш си го имаш и малко за резерва да оставиш в багажника и няма да ти мирише.Аз го имах този проблем, беше се закусал един от маркучетата и течеше излишната нафта,а се пак като се загрее двигатела нафтата почва да се изпарява и става мазало.Смениги и пак пиши да кажеш дали е спряло да мирише.Bravo JTD
*Stage 1 Cold Air Intake
*Stage 2 Software upgrade "remap"
*Stage 3 Boost Pressure Control Valve
*Stage 4 TuRbo gt1756 Hibrid
Коментар
-
bogidar написа:Това наистина помага . Маркучите са бая захабени и един от тях определено е сдал багажа. Текстилната оплетка е напоена с нафта и явно сълзи отнякъде.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
doofiat написа:Преди време беше писал, че не ти пали колата.Аз ти бях казал да си огледаш за течна нафта по двигателя.Сега пак пишем за същото, което ти не провери тогава.Ако си си откриеш къде капе нафта, и колата ще ти пали при -29 градуса с Алпин Дизел :DFiat Punto 1.7TD
Коментар
-
bogidar написа:doofiat написа:Преди време беше писал, че не ти пали колата.Аз ти бях казал да си огледаш за течна нафта по двигателя.Сега пак пишем за същото, което ти не провери тогава.Ако си си откриеш къде капе нафта, и колата ще ти пали при -29 градуса с Алпин Дизел :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар