Здравейте,колеги.Тъй като съм фен на Фиат си харесах следващото Фиатче-Браво 2.Някой който кара такова моля да сподели мнения за колата.Ориентирал съм се за дизел 1.6MJET-90к.с.Как е мотора,окачване,трансмисия,ходова част,електрониката,еърбеци и т.н.?Има ли детски болежки като Стилото?Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво-мнения
Collapse
X
-
За 1,6 не знам много,аз карам 1,9 мжет 120кс и за сега вече 7г съм доволен.Като разход ако го кротош до 120-130 е поносим(5-5,5 на сто)Ако го газиш си харчи,всеки според големината на егото.За двама с малко дете е добре,за повече има комбита.Като возия е ОК,носачите са опелски и са със сменяеми шарнири,тампоните на носачите също.Малко е дървена като возия спрямо стилото но се преглъща.Като консумативи(ремъци,ролки,в.помпа и разните му ролки)в зависимост от къде ги купуваш можеш да се включиш до 450.00 бг лева.Като кола за мен си е супер и ако ти харесва вземи някой познат,огледай я и решавай,Все пак е употребяван автомобил и един бог знае кой Ханс или Джовани я е карал.Успех198mjet Bravo
-
и малко за кроничните болести ,проблемът с клапите на климатика е както при стилото ,
продължава ,в моторана 1,6 капакът на ЕГР охладителя е бакелитов ,след време се пука
и изпразва антифриза , този проблем се вижда особенно в 2011г производсфво ,
някои колеги имаха проблем в дашбоарда , около капаците на еибегаLinea .2009 .1,6 Mjet Emotion
ESP ASR CC HH MSR 6AB
Коментар
-
dianko dimitrov написа: Преглед на мнениетоБлагодаря,колеги.Клапите на климатроника на Стилото наистина съм ги ремонтирал и Стилото е много ниско с кора отдолу,особено като поомекнат амортисьорите.Носачите щом се ремонтират е добре.
1.9 JTD 110hp
Ex: Fiat Marea 1,8 16v 97г. LPGi
Коментар
-
OpenGL написа: Преглед на мнениетоАмортисьорите не са носещ елемент.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
-
GeletoFIATbravo написа: Преглед на мнениетоЗа 1,6 не знам много,аз карам 1,9 мжет 120кс и за сега вече 7г съм доволен.Като разход ако го кротош до 120-130 е поносим(5-5,5 на сто)Ако го газиш си харчи,всеки според големината на егото.За двама с малко дете е добре,за повече има комбита.Като возия е ОК,носачите са опелски и са със сменяеми шарнири,тампоните на носачите също.Малко е дървена като возия спрямо стилото но се преглъща.Като консумативи(ремъци,ролки,в.помпа и разните му ролки)в зависимост от къде ги купуваш можеш да се включиш до 450.00 бг лева.Като кола за мен си е супер и ако ти харесва вземи някой познат,огледай я и решавай,Все пак е употребяван автомобил и един бог знае кой Ханс или Джовани я е карал.УспехSTILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар