Здравейте, днес на тръгване от работа, при завъртане на ключа колата (КРОМА 2,4 мулти 200 коня 2006година) отказа да запали до като не спя сама да върти стартера (акумулатор на 3 седмици в гаранция с идеален ток). При втори опит да запаля колата запали нормално както винаги НО:
1, светна жълта светлина за двигател
2, жълта светлина за АСР
3, червена светлина за автоматика ( и до вкъщи след няколко паления и гасения ту превключваше ту само на първа, но светлината си остана)
4, отказа хидравликата на волана и съответната червена светлина
5, червена светлина за ербега на волана
веднага се обадих на познат автомеханик (занимава се с по-стари коли) който ми каза, че евентуално може да е компютъра и някои датчик
забравих да кажа: единия фар също не работеше, клаксона и запалката а преди това нямах проблем с тях.
Моля ако някой е имал подобно изживяване да ми сподели какво е оправял и дали е било само до компютър и датчици. Благодаря предварително!!
Редактирано заглавие.
Модераторски екип на fiatforum.bg
1, светна жълта светлина за двигател
2, жълта светлина за АСР
3, червена светлина за автоматика ( и до вкъщи след няколко паления и гасения ту превключваше ту само на първа, но светлината си остана)
4, отказа хидравликата на волана и съответната червена светлина
5, червена светлина за ербега на волана
веднага се обадих на познат автомеханик (занимава се с по-стари коли) който ми каза, че евентуално може да е компютъра и някои датчик
забравих да кажа: единия фар също не работеше, клаксона и запалката а преди това нямах проблем с тях.
Моля ако някой е имал подобно изживяване да ми сподели какво е оправял и дали е било само до компютър и датчици. Благодаря предварително!!
Редактирано заглавие.
Модераторски екип на fiatforum.bg
Коментар