Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде се намират свещите на Fiat Bravo 2 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Къде се намират свещите на Fiat Bravo 2 ?

Както споменах вече си взех Fiat Bravo 2 1.9 jtd 120 8v. След запалване символа на реотанчето продължаваше да ми мига. Днес когато я запалих, компютъра директно ми заяви да си проверя свещите. Въпроса ми е, на толкова отвратително място ли са завряни свещите, че в един сервиз ми развиваха теории, колко трябва да се разглабя или е нещо просто което бих могъл да свърша сам? Също проблем ли е да карам така, лято е все пак, а за зимата ще се прави? Ако някой може да даде подробна информация за местоположението им,ще съм благодарен

Преместена.
    Модераторски екип на fiatforum.bg

свещите са отгоре, проблема е че лесно се късат а после, ах леле после,
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

При Bravo предполагам е същото като при моята крома 120 к.с. 8v .,зависи коя от свещите е изгоряла,аз сменях 2 свещи и ги смениха почти без да разглобяват,за около 15-20 мин.,но майстора заяви ,че съм имал късмет ,че са тези.Аз гледах и наистина са доста на завряно място и се иска доста акробатика.Също мога да кажа,че при мен при доста други проблеми ми даваше,че имам изгоряла свещ,например преди да ми замине алтернатора,пак ми даваш изгоряла свещ.Преди да ремонтираме стартера същата работа,общо взето като ми запали по-трудно колата и ми дава изгоряла свещ,нямам идея как ги мери,казвам какво ми се е случило.
      Успех!

Коментар

Е, надявам се да е просто свещ... Някой може ли да ми изпрати снимка, горе долу да придобия представа къде са. Смятам, че алтернатора не е. Съобщението излиза само когато е студена, след като се сгрее всичко е наред, и когато е студена, по-трудно пали.
        Последна редакция от ViGiMi; 30.06.2017, 18:09.

Коментар

И на пунто 1 ли се късат е ?
          this

Коментар

Е, надявам се да е просто свещ... Някой може ли да ми изпрати снимка, горе долу да придобия представа къде са. Смятам, че алтернатора не е. Съобщението излиза само когато е студена, след като се сгрее всичко е наред, и когато е студена, по-трудно пали.
            Надявам се да добиеш представа. Първата е зад помпата на снимките и не се вижда.
            Прикачени файлове
            Либра 1,9 жтд 2000г. LX
            Фиат Крома 1,9 2009г.
            Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

Много благодаря, общо взето придобих представа Сега само трябва да се захвана

Коментар

Колега,трябва ти 10ка патрон.по дълго удължение и малка тресчотка.И малко повече усет като напъвашда ги развиеш.На топъл мотор най добре.Ако тръгнат със скърцане с една спринцовка капни малко в леглата спирачна течност и изчакай поне един час.Пак загреи мотора и тогава напъвай.Тоя мотор пали и без подгревни свещи.Има една кутия над 4ти цилиндър която трябва да я отместиш посока купето за да ти е по лесно.На този мотор свещите са с лулички и само ги дърпаш нагоре.Няма философия,въпрос на усет с напъването на тресчотката.Успех
                198mjet Bravo

Коментар

Working...
                X