Пиши после за резултата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Croma 1.9 JTD - Тракане на двигателя
Collapse
X
-
JoroBoro написа: Преглед на мнениетоДа, ще ползвам делфитоFiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
Това е колата!!!!
Коментар
-
pi4_s_bravo написа: Преглед на мнениетоСподели как почисти разпръсквачите.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ето линка, много ясно показва човека.
Направих същото със четерите дюзи. Ползвах спрей за чистене на спирачки.
https://www.youtube.com/watch?v=guYFnOMlR_k&t=745sFiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
Това е колата!!!!
Коментар
-
Наясно съм че има специализирани сервизи за тази процедура, но аз се наех сам да пробвам, и се получи.
Отделих достатъчно време, без да бързам, и предполагам съм спестил някой лев, защото не съм сигурен колко е цената за една дюза, но аз предпочетох да инвестирам в БИРА докато си играех с тях. И колицата си заработи доста по добре.
Ето още продължение на видеото.....
https://www.youtube.com/watch?v=McL-brBHG2k&t=5sПоследна редакция от Констан73; 17.06.2017, 10:12.Fiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
Това е колата!!!!
Коментар
-
Аз смених скоростите преди 6 месеца. Не мисля че може да е от тях. Хидротрансформатора и скоростите са безшумни, в смисъл не биха причинили тракането което споменаваш.
Имаш ли възможност да направиш клип, да чуем какво е точно е тракането.
Аз днес размених местата на инжекторите, и показателите се промениха. Ще сменям инжектори. Нямам менгеме и не мога да направя процедурата от клиповете.
Ти как видя къде са дупчиците----------------------------
'00 Fiat Marea Weekend ELX 1.9 JTD 105
'99 Fiat Punto Mk2 HGT
Коментар
-
JoroBoro написа: Преглед на мнениетоАз смених скоростите преди 6 месеца. Не мисля че може да е от тях. Хидротрансформатора и скоростите са безшумни, в смисъл не биха причинили тракането което споменаваш.
Имаш ли възможност да направиш клип, да чуем какво е точно е тракането.
Аз днес размених местата на инжекторите, и показателите се промениха. Ще сменям инжектори. Нямам менгеме и не мога да направя процедурата от клиповете.
Ти как видя къде са дупчицитеFiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
Това е колата!!!!
Коментар
-
JoroBoro написа: Преглед на мнениетоОсвен дюзите, при мен се оказа че и вихровите клапи са зле. 3-ти и 4-ти цилиндър са излезли от рейката. Обмислям да ползвам течен метал, но как да разбера кое положение е отворено
Или да съм по точен, да са в позиция към въздушния филтър.
Тракането значително намаля, след смяна на маркучите на обратната нафта, чистене на МАП цензора, и всички букси до които имах достъп.Fiat Croma 1.9 JTD 150cc - automatic.
Това е колата!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар