Моля за помощ за мареа 1.9 ТД скапа се турбото иго смених с втора употреба тествах го в унитех Варна. Само че старото беше напълнило интеркулера с масло и затова го свалих и го измих с бензин. Запали, но работи малко по твърдо и на около 1800 оборота излиза бял пушек. На свободна при същите обороти сама вдига обороти с 300-400 и пак пада. Може ли да има още масло и да трябва да се издуха, евентуално в аспуха, не знам дали е с катализатор или от турбото преди това да е станло нещо друго. Това ми е първия дизел и не съм наясно още.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мареа 1.9 ТД 100
Collapse
X
-
Re: проблем с мареа 1.9 ТД 100
емил написа:...На свободна при същите обороти сама вдига обороти с 300-400 и пак пада..._______
146 JTD
Коментар
-
Re: проблем с мареа 1.9 ТД 100
trustworthy написа:емил написа:...На свободна при същите обороти сама вдига обороти с 300-400 и пак пада...
Коментар
-
Реших да не пускам нова тема а да пиша в тази подобна е ! Въпроса ми е от какво според вас може да се вдигат сами оборотите на колата ми след като е вкарам в критични обороти на първа скорост и след това е изключа от скорост ? Оборотите падат до 1000 и веднага след това скачат сами на ~ 2000 оборота държи ги 5-6 секунди и падат сами . Като е карам нормално без форсиране го няма този проблем ! Всички консумативи са сменени скоро .Fiat Marea / 1.9 TD 100 / Weekend
Škoda Fabia / 1.9 TDI /
Коментар
-
rsof написа:Реших да не пускам нова тема а да пиша в тази подобна е ! Въпроса ми е от какво според вас може да се вдигат сами оборотите на колата ми след като е вкарам в критични обороти на първа скорост и след това е изключа от скорост ? Оборотите падат до 1000 и веднага след това скачат сами на ~ 2000 оборота държи ги 5-6 секунди и падат сами . Като е карам нормално без форсиране го няма този проблем ! Всички консумативи са сменени скоро .Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар