Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило 115 JTD-Липса на мощност...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

клапана е нов,ама идва ли вакуум до него и с какво подналягане.тази кола за да не върви ,ако ще и като параходна свирка да е издухана има няколко причини.некоректно управление на геометрията на турбото,починал дебитомер,спукани турбопътища,окензан егр клапан и още няколко неща ,за които не ми се пише.пак ти казвам,ако ще и мерцедес да си купиш ,ще си все тая в оная-трябва ти диагностика и то живи данни.ако ми е пред очите бих я направил веднага.

Коментар

и още нещо-имаш ли проблем със спирачките и по-точно с твърд педал

Коментар

Ами не... Не мисля, че педала е твърд. Съвсем нормален е. Не ми се идва до чак до Варна ... Чакай да видя дали и до София ще мога да отида . Не мога да намеря кой да оправи теча, а той е значителен.
        Последна редакция от Zeroone; 24.05.2017, 22:53.

Коментар

Първо да изказа благодарности на S_BANKOV и колегата му Стефан, че ме посрещнаха и отделиха време и обърнаха адекватно внимание!

Второ... Имам нов проблем

П.П. Това не е моята кола на видеото, проблема е идентичен едно към едно... Прави го само като е хладно времето сутрин или след валежи. Като я напече хубаво проблем няма.

Коментар

та какво го болеше това стило (:
            фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
            Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

купуваш си контактен спрей и почваш букса по букса и пръскаш. почни от тия на коляновия вал и на разпределителния.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Открихте ли проблема какъв беше???

Коментар

Наистина е редно да споделите какво открихте .
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

в крайна сметка се изписаха 9 страници и колата явно не е направена,а от колко време е пусната темата е друг проблем

Коментар

колата е ок.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Най-лошото е, че нищо не открихме. Явно тези мотори толкова си могат. Разочарован съм от Common rail системите...
                        Последна редакция от Zeroone; 05.06.2017, 22:05.

Коментар

Zeroone написа: Преглед на мнението
                          Най-лошото е, че нищо не открихме. Явно тези мотори толкова си могат. Разочарован съм от Common rail системите...
                          Е колега, много прибързано, от бройка до бройка има разлика, може да си попаднал на сдухана такава. Какво и правихте на колата последно?

Коментар

Zeroone написа: Преглед на мнението
                            Отговора е много прост... Не знам дали ще ме докара :D. Тя на баирите спира да помисли и да почине. Вчера бях до Карлово. Трагедия . Още повече съм с Много лошо работно време и трябва да ви занимавам да я докарам в събота или неделя.

Иначе майната му на пътя и, че ще изгоря малко нафта.

Но може да пишеш адрес и телефон на лични.
                            Като чета това мнение, след това и последното ти мнение, ако са верни, то колата има проблем.
                            Либра 1,9 жтд 2000г. LX
                            Фиат Крома 1,9 2009г.
                            Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

Ако сте изпълнили проверките, които ти предлагаше колегата, колко беше компресията и колко надуваше турбото?
                              Либра 1,9 жтд 2000г. LX
                              Фиат Крома 1,9 2009г.
                              Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.

Коментар

След като проблема се появява след дъжд,клапана,управляващ геометрията на турбината трябва да се провери и почисти. Намира се зад предната броня. А тези мотори имат голям запас от мощност.
                                Последна редакция от dobrujanetza; 05.06.2017, 23:53.
                                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Working...
                                X